AM INCERCAT NOUL MENIU DE LA BALKAN BISTRO DIN TIMISOARA

0
449

🍽 Salutare, prieteni! Astăzi vreau să vă povestesc despre o experiență culinară extraordinară pe care am avut-o recent. Am fost la restaurantul Balkan Bistro și am avut parte de niște delicii incredibile pe care trebuie să le împărtășesc cu voi pe canalul meu „Degustam cu Denis”.

Povestea a început cu o serie de topping-uri aduse la masă – kajmak, crema de branza picanta, zacusca, carnaciori, dovlecel pane și niste painici făcute chiar de ei. Dar ce m-a cucerit de la început a fost kajmakul, o adevărată explozie de arome cu jumerele incluse, și acele painici delicioase care au însoțit totul.

Apoi, am avut o incursiune în meniul principal, unde am avut o varietate de preparate, de la burger și coaste la crispy din pui, dar cele care m-au impresionat cu adevărat au fost tocanita dalmatiana și ceafa sfaramata. Și acum vă spun de ce…

Tocanita dalmatiana, cu origini croate din zona Dalmatiei, a fost o experiență de gust memorabilă. O combinație dulce-acrisoara perfect echilibrată, cu carne de vita fragedă, mere, boabe de mustar și gnochi care au adus acel twist special.

Dar ceafa sfaramata mi-a adus aminte de copilărie – gustul acelei cefe care părea să fie scoasă direct din garnita de acasă. Cu un piure de cartof cremos și o salată crocantă de varza, aceasta a fost cu siguranță vedeta serii pentru mine.

Așadar, vă recomand cu căldură să vizitați Balkan Bistro. A fost o adevărată călătorie culinară pentru mine, iar dacă sunteți în zonă, nu ratați ocazia să vă bucurați de aceste preparate delicioase. Vă promit că nu veți fi dezamăgiți! Mulțumesc că ați fost alături de mine în această experiență gustativă minunată si nu uita sa ne dai un subscribe daca iti place ceea ce facem!

🟢 SITE: https://balkanbistro.ro/
🟡 ADRESĂ: Piața Unirii 4, Timișoara 300085
🔴 COMENZI (Tazz) https://tazz.ro/timisoara/balkan-bistro/11023/restaurant
☎ TELEFON: 0744 601 456

#Restaurant #timisoara #food #romania #foodvlog #balkan #travel #review #vlog #serbia #bucuresti #mancare

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239