Stradale deschide un restaurant nou în Bucureşti; Unde se află?

0
326
default

Stradale, proiectul de restaurant cu mâncare tip street food al lui Chef Foa se extinde şi deschide un restaurant nou. Acesta se află în zona de nord a Bucureştiului.

Flavours Group este în spatele acestui proiect şi a deschis locaţia în cadrul complexului Equilibrium pe 8 ianuarie. Stradale Equilibrium este disponibil pentru micul dejun şi prânz, iar mâncarea este preparată sub ochii clienţilor, la grătarul Robata. Avem parte de pâine coaptă în fiecare dimineaţă în locaţie şi bar dedicat de salate.

Ingredientele sunt îmbinate creativ şi se mizează mult pe conceptul de „live & transparent cooking”. Asta transformă pregătirea mesei într-un spectactol al bucătarilor măiaştri. Clienţii Stradale Equilibrium au de ales dintr-o selecţie generoasă de sandvişuri home mmade şi egg-bar, pentru mic-dejun, dar există şi supe, salad bar şi preparate din carne la grătarul Robata.

Sunt şi opţiuni vegane, dar şi două variante de meniu predefinit, unul pe bază de carne, altul vegan. Găsiţi restaurantul pe Str. Gara Herăstrău nr 2, aceasta fiind cea de-a 27-a locaţie Stradale şi perfectă pentru cei care locuiesc sau muncesc în zona de nord a oraşului.

Programul său este de luni până vineri între 09:00 şi 10:00 pentru mic dejun şi între 11:00 şi 15:00 pentru prânz.