Am încercat scoicile preferate ale lui Casanova și una din cele mai bune pizza din Milano

0
545

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! Astăzi plecăm spre Milano, și chiar dacă-i tentant având în vedere că avionul a fost 20 de euro dus-întors, cazările sunt puțin cam piperate.

Am aterizat pe aeroportul din Bergamo, iar biletul de autobuz a costat 12 euro spre Milano (dacă-l iei online scapi mai ieftin). Am făcut check-in-ul (cazarea a costat 330 de lei per noapte) apoi am plecat direct spre mâncare.

Am țintit direct către Mercato Centrale, unde am găsit un spațiu destul de măricel și diversificat, așa că m-am oprit la niște stridii, unde am lăsat 12 euro. Stridiile sunt unele dintre cele mai celebre scoici pentru că sunt destul de scumpe.

Ca gust sunt fresh, și te duc cu gândul direct la ocean, plus că se zice că-s aphrodisiace. Vă recomand să puneți destulă lămâie pentru că este o scoică ușor taboo, pentru că nu-i pe gustul tuturor.

Următoarea locație pe care am ales-o a fost Pizzeria Berberé, pe care o puteți găsi în mai multe orașe din Italia. Prețurile mi s-au părut super decente, apropiate de cele din România. Am ales o pizza Diavola, care a costat 10 euro și ca băutură am ales o bere la 6 euro.

Blatul de pizza a avut și grano duro (grâu dur) care a aluatul după coacere crocant pe margine, sosul a fost dulceag și extrem de simplu, fără oregano și busuioc, efectiv a fost doar roșie, sare și ulei de măsline, iar salamul ușor picant.

Mi-a plăcut mult că mozzarella a fost de calitate și că au folosit grano duro, pentru că îmi place ca pizza să fie puțin crocantă.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat! Ps. Revenim cu un nou oraș din Italia

#Restaurante #Milano #Italia

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239