Am mâncat un preparat tradițional din Jerusalem la restaurantul „Caju by Joseph Hadad” din București

0
940

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! După cum știți, sunt în București și astăzi m-am gândit să dăm o fugă până la restaurantul lui Joseph Hadad, Caju se numește (Caju by Joseph Hadad), și apoi să încerc celebrul ecler de la French Revolution.

Pornind spre restaurantul Caju la un moment dat am văzut cu coada ochiului efectiv o plaja îngrădită și am zis să intru. Efectiv am rămas total surprins, conceptul este foarte nice, Food Hood se numește, și am avut plăcerea să beau o cafea de specialitate pe un șezlong, în nisip, și pentru câteva zeci de minute să mă simt pe plaja Corbul, chiar dacă eram în mijlocul Bucureștiului.

După ce am băut cafeluța am reluat drumul spre restaurant. Pot spune că am avut noroc să prind o masă pentru că în mare parte la Caju se merge pe bază de rezervare. Am puricat puțin meniul și mi-am ales un Traditional Mixed Jerusalem, o pâinică de casă și un Tiramisu reinterpretat (asta pentru că ospătarul și-a făcut treaba foarte bine, mi-a băgat vrăjeală bună). Mixul tradițional a venit într-o tigaie de fontă, aranjat foarte bine și am găsit niște pulpe de pui și ficăței condimentați tare bine, probabil ceva oriental (curry aveau sigur) plus cubulețe din mai multe legume.

Felul principal a fost bun, totul gătit corect, dar recomand acest preparat pentru sexul frumos, sigur o să vă placă mult. La desert am primit o cremă din cocos cu crumble din biscuiți, zmeură, mure și un pesto din mentă. Practic a fost cel mai bun desert mâncat de mine în ultima perioadă. Per total pot să vă spun că mâncarea a fost foarte bună iar prețul a fost unul destul de ok, având în vedere că eram în buricul târgului tocmai la Joseph Hadad.

A urmat celebrul ecler de la French Revolution, practic a trebuit să trec strada după ieșirea din restaurant ca să ajung în rai. Raiul eclerelor a fost pentru mine unul cu ciocolată neagră. A costat 19 lei iar crema din interiorul lui a fost asemănătoare cu cea de la choux-ul din episodul trecut, practic mi-a plăcut mult.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://cajubyjosephhadad.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/CAJUbyJosephHadad
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/caju_by_joseph_hadad/
🟡 ADRESĂ: Strada Nicolae Golescu 16, București 030167
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/ZhmRFttw85C84r9S9
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0751 144 545

#Restaurant #CajuByJosephHadad #Bucuresti

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239