Auchan aniversează 14 ani în România şi oferă premii de mii de euro; Iată cum le puteţi câştiga

0
1946

Greu de crezut că au trecut 14 ani de când lanţul francez Auchan este prezent în România. Îmi amintesc şi acum cum se construia aproape de mine prima unitate, Auchan Titan, ducând şi la o transformare radicală a Bulevardului 1 Decembrie 1918. Şi pentru că suntem la moment aniversar, apar şi premii speciale, pe care le aflaţi mai jos.

Clienţii se pot înscrie într-o tombolă pentru a câştiga peste 1000 de premii, inclusiv unul de 10.000 de euro. Auchan Titan se deschidea în 2006, iar de atunci Auchan a mai deschis 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri şi o reţea de 26 de magazine de proximitate MyAuchan. A preluat magazine Real, a deschis mini filiale Auchan în benzinării şi a organizat oferte tematice. Deseori au târguri de bere şi vinuri unde găseşti sute de specialităţi de la noi şi din afară.

Alte lucruri pe care le-am văzut la Auchan: un soi de Nutella de ciocolată neagră, vinuri rare din America de Sud, ceaiuri Twinnings scumpe la vedere de obicei la Mega Image şi poate cel mai important… avocado la bucată şi copt fix cât trebuie. Ah şi să nu uităm de raionul de peşti şi produse de pescărie, unde mi se pare peste magazinele rivale.

Ce trebuie să faci să câştigi

  • Trebuie să creaţi un cont pe Auchan.ro şi să generaţi un buletin aniversar virtual, care va înscrie automat în tombola aniversară în care sunt oferite peste 1000 de premii
  • Cine are deja un buletin aniversar cu cod trebuie să îl înscrie în contul său de client pe Auchan.ro, la secţiunea „Aniversar #14/Înscriere Buletin Aniversa”
  • Cei care au generat codul său l-au înscris până la 11 octombrie primesc o informare cu privire la ziua secretă cu reduceri de 5% la toate produsele

Care sunt premiile?

  • 10.000 de euro
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1000 de lei fiecare
  • 100 de coşuri de cumpărături de 100 de lei
    1000 de coduri de reducere online n valoare de 10% din cumpărături
  • 100 de alimentari carburant PETROM

Mai multe detalii aveţi pe Auchan.ro, unde sunt şi preţuri speciale şi oferte aniversare.