Street Food Festival ajunge la Oradea începând cu 9 octombrie

0
764

Street Food Festival trebuia să aibă loc la Oradea în luna mai a acestui an, dar din cauza pandemiei evenimentul a fost anulat. La aproape jumătate de an distanţă e totuşi gata de o revenire, începând din acest weekend. Pe parcursul a 3 zile, food truck-urile vor aduce zeci de preparate delicioase orădenilor şi nu numai.

Street Food Festival 2020 are loc în Cetatea Oradea, între 9 şi 11 octombrie. Din cauza restricţiilor provocate de pandemie, accesul publicului va fi unul restrâns. Vor putea participa simultan doar 500 de persoane şi totul se va desfăşura respectând măsurile de distanţare fizică şi de prevenţie, cele stabilite de către autorităţi. Numărul de food truck-uri va fi mai mic decât în alţi ani, dar organizatorii au promis că oferta va fi diversificată. Veţi putea degusta burgeri, paste, burrito, preparate din India, cannoli, îngheţată, dar şi să vă răcoriţi cu o limonadă, bere sau vin.

Nu lipsesc clătitele, dar şi alte tipuri de deserturi şi pentru că e sezonul mă aştept şi la degustări de must. Pe lângă preparate culinare va fi şi un show muzical, astfel că în fiecare dintre cele 3 zile va avea loc câte un concert de la ora 20:00. Vineri urcă pe scenă Robin & The Backstabbers, în vreme ce sâmbătă cântă Byron, iar duminică Grimus. Ultimul eveniment de Street Food a avut loc în weekendul trecut, între 1 şi 4 octombrie la Galaţi.

Acum totul se desfăşoară în Cetatea Oradea, în Piaţa Emanuil Gojdu, iar organizatorii şi autorităţile recomandă respectarea normelor impuse pe timp de pandemie. E vorba despre respectarea distanţării sociale, purtarea măştii unde este nevoie şi utilizarea de dezinfectant. Mai multe detalii aveţi aici.