Auchan deschide un supermarket de mari dimensiuni într-o zonă corporatistă din Bucureşti

0
407

Auchan e cunoscut în România ca un brand operator de supermarketuri, dar şi-a încercat mâna şi cu unităţi mai mici. Mă refer la parteneriatele cu benzinării şi la cele cu Poşta Română. Are şi supermarketuri, iar acum blurează linia dintre super şi hyper market cu o unitate proaspăt deschisă într-un sediu corporatist.

Probabil aţi remarcat înflorirea zonei de la Tineretului-Şincai, acolo unde se tot ridică clădiri de birouri, aşa numitele U Center. Ei bine la parterul lui U Center 2 din Cartierul Tineretului se află acum primul supermarket de mari dimensiuni Auchan. Are 1600 de metri pătraţi şi îl veţi găsi pe Calea Şerban Voda 206-218.

Pune la dispoziţie peste 11.000 de produse alimentare şi nealimentare şi peste 50 de angajaţi. E gândit pentru angajaţii care lucrează în cele două clădiri de birouri, dar şi pentru rezidenţii din zona Tineretului. Are o zonă de Băcănie, produse BIO, fără gluten şi fără sare. Găsiţi acolo şi preparate pentru cei cu stil de viaţă activ, sportivi, o zonă de pescărie şi brutărie.

Puteţi şi lua masa în magazin, există o zonă tip restaurant. Noul supermarket Auchan beneficiază de vitrine frigorifice cu un consum redus de energie, iluminare LED şi etichete electronice. Oferă şi zone speciale de reciclare pentru ulei alimentar uzat, ambalaje PET, din aluminiu şi sticlă. Găsiţi şi o zonă Zero Risipă, de unde puteţi alege alimente cu termen de valabilitate scurt, dar care sunt în stare perfectă de consum.