Aventurierii Gustului este o emisiune culinară cu Dezbrăcatu’ ca prezentator; Va sosi la Prima TV pe 21 martie

0
1582

O nouă emisiune culinară e gata să debuteze pe plan local, cunoscută drept „Aventurierii Gustului” şi difuzată la Prima TV. Va debuta pe 21 martie 2022 şi are în componenţă nume mari, precum Chef Antonio Passarelli şi Dezbrăcatu’, pe care îl ştim de la „Cronica Cârcotaşilor”.

Emisiunea se difuzează de la ora 20:00, iar cei doi prezentatori vor pleca alături de caravană şi le vor prezenta telespectatorilor reţete tradiţionale. Reţetele vor fi preparate în aer liber, iar fiecare dintre ele va veni cu o poveste interesantă. Dezbrăcatu’ a promis o mare doză de umor, de relaxare şi descoperirea unor reţete de pe vremea bunicilor. Prezentatorii au descoperit o Românie mai puţin cunoscută, plină de arome şi locuri superbe.

Codruţ Cherecheş (numele real al lui Dezbrăcatu’) nu e străin de emisiuni de genul, el având o emisiune de cooking la Prima TV în trecut, numită Chef Dezbrăcatu’. E drept că acolo se axa doar pe reţete pentru grătar. În plus, în 2016 Dezbrăcatu’ a fost prezentatorul emisiunii Cireaşa de pe Tort, alături de bucătarul Remus Nica, acesta din urmă înlocuit de savurosul Horia Vârlan. În acea perioadă Chef Horia colabora cu Antena 1.

Prima TV mai are în grilă şi o altă emisiune culinară, „Alege reţeta naţională”, prezentată de Horia Vârlan şi similară cu Aventurierii Gustului. Pe Chef Antonio Passarelli îl vedem la TV Paprika, unde realizează emisiunea La Piaţă cu Antonio Passarelli. Acolo el vizitează pieţele pentru a găsi ingrediente interesante şi gustoase. Passarelli are şi o emisiune alături de fiul său şi a prezentat diferite show-uri culinare la TVR 1, Kanal D şi TV Paprika.