Azi e ultima zi de Bucateria, festival street food din cadrul FORTZA ZU la Iaşi

0
1180

Cei pasionaţi de muzică şi concerte ştiu probabil că în acest weekend prelungit a avut loc festivalul FORTZA ZU la Iaşi, iar în cadrul său s-a desfăşurat şi un festival culinar, Bucateria. Azi e ziua când urcă cele mai mari nume pe scenă şi azi până la ora 22:00 vă puteţi delecta la ansamblul Palas.

Bucateria aduce o sumedenie de food truck-uri la mallul din Iaşi, cu specific mexican, indian, taiwanez, grecesc şi evident american. E vorba despre burgeri, clătite, paella cu fructe de mare, cannoli, gofre şi îngheţată. Între orele 18:00 şi 21:00 vor fi concerte live, iar între 21:00 şi 22:00 proiecţii de filme în aer liber.

Există şi o zonă special amenajată pentru cei mici, iar totul se desfăşoară la Palas Mall, în curtea sa interioară. Cât despre muzicieni, azi cântă Delia Rus de la 18:30, apoi de la 19:45 Jean Gavril şi de la 21:00 Byron. Printre food truckuri se numără Nache’s, Flying Pig, Chicken Cone, BunBun, Famous Waffles şi mulţi alţii.

De Kids Zone s-a ocupat LIDL România, punând la bătaie dulciuri, fructe şi perne pentru cei mici. Fotografii si detalii de la eveniment aici.