Berăria H te invită la Sărbătoarea Mustului 2018 pe 22 şi 23 septembrie

1
1259

Suntem în plină toamnă şi temperaturile vor începe în curând să ne arate asta, la pachet cu nişte ploicele. Suntem şi în cel mai rodnic anotimp, când se face mustul, iar Berăria H dă startul la Sărbătoarea Mustului 2018, care se desfăşoară în acest weekend, pe 22 şi 23 septembrie.

Intrarea este gratuită, iar Sărbătoarea Mustului ajunge cu această ocazie la ediţia cu numărul 4. Mustul este făcut chiar în faţa celor invitaţi, din struguri proaspeţi de calitate. Licoarea este completată de friptane la proţap, mititei, ciolane şi tot soiul de alte bunătăţi. De divertismentul muzical se ocupă Ovidiu Niculescu & Band, sâmbătă, pe 22 septembrie.

Programul festivalului este de la ora 10:00 la ora 23:00, atât sâmbătă, cât şi duminică. A trecut ceva vreme de când nu am mai aruncat o privire asupra meniului Berăria H şi văd că au introdus o sumedenie de preparate noi. Supa cremă de legume este o noutate, ca şi Platoul Mincinoşilor, care include un mix de peşti afumaţi şi marinaţi aşezaţi pe platou lângă icre cu ceapă şi măsline.

La salatele antreu găsim o salată de fructe de mare, care sună chiar bine la 35 de lei: salată de ierburi, caracatiţă şi calamar, servită cu sos de ceapă marinată în oţet şi miere. Cine vrea ceva mai hardcore, are platourile cu ciolane şi coaste de vită, platourile de cârnaţi şi de cărnuri, cu mici, piept de curcan, varza albă cu vin şi cartofi prăjiţi.