Berea craft Meantime ajunge în România prin Ursus Breweries; Iată variantele sale

0
1380

Ursus Breweries a anunţat în această săptămână extinderea gamei sale de beri de import, prin sosirea berii craft Meantime. Această specialitate din Anglia promite un gust clasic de bere din UK, după reţeta clasică. Acest debut a venit prin conceptul „Jurnalul unui Connaisseur”.

„Jurnalul unui Connaisseur” reprezintă un soi de jurnal de bere care spune poveştile berilor de import care ajung la noi. Aflaţi şi experienţa locală a berilor ce provin din ţări ca Olanda, Belgia, Turcia sau Anglia. La noi Meantime ajunge în 3 variante: Meantime London Lager, Meantime London Pale Ale şi Meantime Yakima Red.

Meantime London Lager este o bere maturată şi nepasteurizată, care are o aromă perfecţionată pe parcursul a 20 de ani. Gustul combină aroma clasică de malţ din estul Angliei şi hameiul din Kent. Meantime London Pale Ale este o mixtură de hamei american Centennial şi American Cascade cu hameiul englezesc, oferind o experienţă completă, cu aromă de citrice şi gust amărui. O bere craft care combină tradiţia şi modernitatea împreună.

Meantime Yakima Red este o bere pentru fanii gustului pur amărui. La realizarea sa sunt folosite 5 soiuri de hamei din Valea Yakima, Washington. Culoarea sa roşie „rubin” atrage privirile şi notele fructate vor rămâne în memoria băutorului. În acelaşi „Jurnalul unui connaisseur” se afla şi Grolsch Weizen, Efes Pilsener şi St. Stefanus, o bere de abaţie cu istorie de 700 de ani.