Black Wolf este un nou restaurant deschis la Oradea: paste artizanale, clătite şi cafea

0
3297

Black Wolf este cel mai nou restaurant ajuns în Oradea, care aduce un concept interesant, bazat pe 3 „insule”. E vorba despre insula de Cafea, cea de Paste & Pizza şi Desert. Localul se află în Lotus Retail Park şi are program zilnic între ora 09:00 şi 22:00.

Clienţii pot degusta produse răcoritoare Plose, dar şi cafea Costadoro. Apropo de cafea, puteţi să o încercaţi în diferite moduri de procesare, de la Aeropress, la V60, Cold Brew, French Press, Chemx, Water Dripper, Moka sau Espresso. Pizza are un aspect inedit, în ideea că puteţi alege tipul de blat: blat negru, multicereale sau clasic.

Sincer e prima oară când aud de această varietate la blat, până acum pizzeriile oferind doar „gros” şi „subţire”. Pastele sunt artizanele şi sunt aduse direct din Italia, ca şi sosurile, iar reţetele sunt de la mama lor. Clătitele sunt de tip home made, iar locaţia e bună şi pentru brunch şi mic dejun, nu doar pentru un prânz săţios sau cină.

Lucrurile sunt inedite şi la plată: veţi primi un card la intrarea în restarurant, iar pe el se va înregistra ceea ce se consumă şi veţi plăti la ieşire. În ciuda numelui ce invocă un aer britanic, acesta este un local cu specific italian, deci aşteptaţi-vă la preparate specific italieneşti. Decorul este unul modern, pe bază de mult lemn, mese înalte şi câteva canapele, plus plante care să mai adauge ceva viaţă locaţiei.

Sursa foto