Celebrul Hotel Lido Phoenicia din Bucureşti se redeschide, după investiţii serioase

0
3052

Unul dintre hotelurile de legendă ale Bucureştiului, Lido va fi redeschis până la final de lună. Businessul a fost preluat de omul de afaceri Mohammad Murad cu 2 ani în urmă şi se află sub emblema lanţului hotelier Phoenicia.

Hotel Lido a devenit un reper bucureştean încă din perioada interbelică, locaţia fiind încărcată cu istorie. Mohammad Murad a închiriat hotelul pe 15 ani de la proprietari, cu drept de cumpărare, lansând un plan de investiţii de 5 milioane de euro. Au urmat lucrări de renovare şi modernizare şi versiunea 2.0 a hotelului Lido este acum gata în sfârşit.

Acum locaţia se va numi Lido Phoenicia, va avea 4 stele şi va pune la bătaie 115 camere, dintre care 18 sunt apartamente. Au fost păstrate câteva elemente originale, de epocă, precum liftul, tavanul din unele camere şi treptele. Înainte de revoluţie Lido era un simbol pentru lux şi rafinament, dar şi echipamente unice în ţară, oferind singură piscina cu valuri de la noi.

Piscina aceasta a fost văzută în multiple filme din anii ’70 şi ’80, iar acum va reintra în funcţiune. Hotelul integrează 2 restaurante, Lido şi Lido’s Brasserie & Bar, 2 săli de conferinţă, sală de fitness şi masaj. Hotelul se află pe Bulevardul Magheru, în centrul oraşului şi în perioada următoare va primi un nou restaurant şi centru spa.

Sursa foto