Bolt Food ajunge de astăzi în Timișoara, având parteneriate cu peste 60 de restaurante

0
714
Bolt Food

Printre cele mai apreciate servicii de livrare de mâncare se numără și Bolt Food, platformă care de azi este disponibilă și în Timișoara. Până acum Bolt era prezent în acest oraș doar cu serviciile de ride-hailing dar acum iată acoperă și partea de livrări food. Ce alte detalii interesante au mai fost dezvăluite aflați din rândurile de mai jos.

Intrarea Bolt Food în Timișoara bifează completarea portofoliului celor mai mari orașe din țară în care este prezentă cu serviciile de livrare de alimente. Asta după București, Constanța și Cluj-Napoca.

Aflați că livrarea este în prezent gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii. În următoarele două săptămâni vor fi aplicate și oferte speciale, pe grupuri de restaurante. De asemenea, suntem informați că încă de acum de la debut, Bolt are deja încheiate parteneriate cu peste 60 de restaurante. Printre acestea se numără Drunken Rat Pub, Spartan, Chopstix, Mado sau Noodle Pack.

Bolt Food

Lista de parteneri va fi actualizată permanent în următoarea perioadă. Se așteaptă atingerea țintei de peste 150 de restaurante în următoarele 3 luni.

Iată ce spune Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România:

Livrarea de mâncare este și continuă să fie unul dintre cele mai solicitate servicii din ultima vreme, pentru că este o opțiune confortabilă pentru utilizatori, o soluție optimă pentru restaurante de a-și continua activitatea online și o variantă accesibilă de a crește veniturile pentru livratori. De aceea, ni s-a părut firesc să continuăm strategia de expansiune în orașul situat pe malul râului Bega, unul dintre cele mai mariși mai importante din țară.

Pentru a folosi serviciul va trebui să descarci aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play. Aici vei vedea restaurantele disponibile și meniul. Înainte de confirmarea comenzii primești detalii despre preț și timpul estimat de livrare. Pentru plată va trebui să folosești cardul bancar în aplicație.

Ni se reamintește faptul că toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Utilizatorul poate indica în aplicație locul în care curierul să lase comanda.