Cel mai mare târg de bere din România a debutat la Auchan; Iată ce specialităţi poţi găsi acolo

1
4532

Auchan România ne informează astăzi cu privire la debutul ediţiei cu numărul 12 a Târgului de Bere, cel mai mare târg de bere din comerţ din România şi un eveniment important pentru retailer. Astfel, între 23 iunie şi 20 iulie 2021, în toate hipermarketurile Auchan din ţară are loc această etalare a celor mai interesante şi inedite soiuri de bere.

Le găsiţi şi în magazinul online auchan.ro, iar clienţii vor avea acces la o selecţie extinsă de sortimente de bere, dar şi o gamă variată de produse complementare servirii de bere. Târgul de Bere pune la bătaie în acest an peste 300 de sortimente de bere, din care 175 sunt din România. În plus, 55 dintre acestea sunt beri artizanale româneşti fabricate de producători locali. Toate aceste beri vin la fix pentru campionatul EURO 2020, fie că preferi berea din Cehia, Belgia, SUA, Marea Britanie sau chiar cea din India.

Printre cele 175 de beri româneşti se numără 55 de beri artizanele, realizate de nume precum Berarium, Capra Noastră, Fabrica de Bere Bună, Fabrica de Bere sau Fabrica Griviţa. În cadrul târgului veţi mai putea găsi şi beri din Germania, Austria, Finlanda, beri cu aromă fructata, beri fără alcool şi beri învechite în butoaie de whiskey. Printre noile sortimente ale ediţiei curente se numără Belzebut Blonde, bere fabricată în Franţa, care face parte dintr-o gamă largă de beri aromate.

Blanche de Namur, o bere excelentă cu aromă uşor fructată se poate găsi acolo, alături de Duchesse De Bourgogne, La Gauloise sau Lindemans. Nemţii vin cu Paulaner, Apostel, Konig Ludwig, Hop şi Franziskaner. Printre berile craft avem Kastel, Chouffe sau Hobgoblin, dar şi trapiste, precum Chimay sau La Trappe. Datele Auchan indică o popularizare a berilor aromatizate în ţara noastră, atât în varianta cu alcool, cât şi fără. În 2020 la Târgul de Bere din hipermarketurile Auchan, desfăşurat şi virtual preferatele clienţilor au fost berile româneşti.