Bucharest Coffee Festival reuneşte pasionaţii de cafea în Bucureşti între 12 şi 14 mai

0
684

Pasionaţii de cafea, de arta cafelei şi tot ce are legătură cu băutura magică din boabe braziliene, africane sau italiene vor avea un festival dedicat în luna mai. E vorba despre Bucharest Coffee Festival, care se desfăşoară între 12 şi 14 mai la Nord Events Center by Globalworth, pe Strada George Constantinescu 4B.

E vorba despre o locaţie business, o sală generoasă şi un eveniment care e atât pentru consumatori, cât şi pentru oamenii din business. La festival vo fi prezenţi producători şi distribuitori de cafea, atât naţionali, cât şi internaţionali. Nu doar atât, ci şi reprezentanţi ai unor cafenele, prăjitorii artizanale, coffee shop-uri şi altele.

Va fi un spaţiu dedicat pentru echipamente, unde vor expune produsele lor peste 40 de companii din industria cafelei. Veţi găsi acolo aparate de cafea profesionale, accesorii pentru prepararea cafelei, îndulcitori, dar şi dulciuri şi preparate care merg bine cu cafea. Nu e doar un festival pentru profesionişti, ci şi pentru iubitorii de cafea şi home baristas.

Se vor face şi degustări în cele 3 zile ale festivalului şi veţi vedea acolo produse cu modalităţi diferite de pregătire: espresso, cafea la filtru, V60 sau cafea la ibric proaspăt prăjită. Va fi şi un element de mixologie, cafeaua fiind tot mai prezentă în cocktailuri cu alcool. Evident nu va lipsi latura artistică, prin latte art.

Bucharest Coffee Festival 2023 va avea şi o zonă de street food, cu burgeri din vită angus, porc gătit lent, fructe de mare, bunătăţi libaneze, bere artizanală, prosecco. Se vor putea cumpăra aparate de cafea pentru uz casnic, la birou, pentru cafenele, HORECA, aparate de vending, cu fise şi bancnote. Veţi găsi şi cafea bio. Intrarea la festival este gratuită şi programul este între orele 10:00 şi 19:00 vineri şi sâmbăta şi până la 18:00 duminică.