Burger King este de astăzi și în mall-ul Plaza România din București, cu oferte speciale pentru vizitatori

0
348
Burger King

Extinderea lanțului de restaurante Burger King continuă, iar de astăzi avem o nouă locație în București. Locuitorii din sectorul 6 se pot bucura de burgerii favoriți vizitând mall-ul Plaza România. Lansarea se întâmplă la doar câteva zile distanță de la inaugurarea restaurantului din Craiova de care v-am informat aici.

Noua locație din Plaza Mall acoperă o zonă intens circulată. În apropiere se află numeroase facultăți, clădiri de birouri dar și câteva centre comerciale. Inaugurarea a avut loc în această dimineață a zilei de 12 octombrie și ca la orice lansare, sunt și oferte speciale.

Burger King

Astfel primii 100 de clienți s-au bucurat de un burger Whooper gratuit. De asemenea, pe tot parcursul zilei, orice vizitator poate cumpăra 2x Whopper la prețul de 29 lei. Restaurantul este amplasat în zona de food cord din mall Plaza, la etajul 2 și are o echipă de 35 de angajați.

Avem și spațiu de servire generos plus refill pentru băuturi răcoritoare. Iată ce a declarat cu ocazia lansării, Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România:

„E o bucurie pentru noi ca, după deschiderile din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, să inaugurăm un nou restaurant în București. Am accelerat ritmul de expansiune anul acesta pentru că ne dorim să ajungem cât mai aproape de toți românii care apreciază gustul unic de grătar Burger King.”