Burger King începe să abuzeze de numele „Big Mac” într-o campanie de trolling McDonald’s

0
3147

Profitând că McDonald’s a pierdut dreptul asupra numelui „Big Mac” în Europa, Burger King a început o campanie de trolling de mare clasă. Burger King Suedia a început o campanie care promovează ideea de „non Big Mac”, comandat la restaurantele sale.

Vedem diferiţi oameni care cer „un fel de Big Mac, dar mai zemos”, sau „orice în afară de Big Mac”, eventual un „Big Mac, dar chiar BIG”. Oamenii chiar citesc acele nume de sandvişuri din meniul trănnit BK, nu le inventează pe loc. E şi un „Big Mac-ish, dar făcut la grătar, bineînţeles”. Burger King nu e la prima tentativă de trolling la adresa McDonald’s.

Recent au oferit hamburgeri contra Mac Coin-urilor aniversare de la McDonald’s, iar anul trecut ofereau Whopper-uri pentru 1 penny celor care comandau de lângă un McDonald’s folosind aplicaţia de mobil BK. Vă reamintesc că McDonald’s a pierdut trademark-ul pentru numele „Big Mac”, după ce s-a judecat cu irlandezii de la Supermac’s. Ca atare nu mai poate să dea în judecată pe nimeni în Europa dacă îi foloseşte numele.

BK e pe cai mari, pregătindu-se să intre în forţă în Europa. A deschis recent un restaurant flagship în Cehia şi are planuri mari pentru România şi pentru toată Europa Centrală şi de Est. Aşteptam campanii trăznite de gen şi la noi.