Burger King lansează o ofertă pentru toată familia, disponibilă exclusiv la livrare: noul Meniu Family

1
4013

Burger King România aduce pe piaţă o nouă ofertă pentru toată familia, disponibilă exclusiv la livrare. E vorba despre un nou meniu dedicat întregii familii, disponibil exclusiv la delivery. Noul Meniu Family include unele dintre cele mai celebre preparate Burger King: 1x Whopper, 1x Big King, 1x Crispy Chicken, 1x XXL Fries, 1x Chilly Cheese Nuggets şi 3x Pepsi 0.33 la preţul de 59 de lei.

În noul context din ultimul an Burger King s-a adaptat şi a început să colaboreze cu parteneri pe partea de livrări: Glovo, Bolt, FoodPanda, Takeaway.com şi Tazz by eMAG. Astfel clienţii au putut savura celebrul Whopper acasă, fără anxietatea provocată de o deplasare la restaurant în ziua de azi. Noul meniu vine ca răspuns la întrebarea „Ce mâncăm azi?” şi se adresează familiilor, dar şi grupurilor de prieteni şi în general celor cu gusturi diversificate. Cei care preferă carnea de pui au la dispoziţie sandvişul Crispy Chicken, cine vrea classicul Whopper alături de ceva mai picant, are Chilly Cheese Nuggets.

Din cartofii XXL vor „fura” toţi de la masă, iar Big King e pentru cei care vor carne, multă carne. Toate stinse cu Pepsi…

Burger King România a introdus livrarea prin delivery în lună martie 2020, la doar 3 zile de la închiderea restaurantelor din România. Astfel fanii BK s-au putut bucura încă de la începutul pandemiei de varietatea produselor, în orice moment al zilei. Puteţi comanda Burger King online prin 5 platforme de delivery sau le puteţi ridica în sistem takeaway din cele 6 restaurante deschise în Bucureşti.

La început de martie BK lansa în România sandvişurile extra picante Angry King, iar în ultima lună a sosit oferta LuNeah, care îţi aducea două sandvişuri la preţ de unul doar lunea.