Crock-Pot vine cu reduceri de până la 500 de lei la aparate de gătit tip multicooker, slowcooker și vase de gătit

0
905
Crock-Pot

Finalul de săptămână aduce și reduceri atractive, inclusiv la produsele de bucătărit. Am descoperit astfel că cei de la Crock-Pot au pregătit o campanie cu reduceri de până la 500 de lei. Această promoție poartă numele de „Mâncare sănătoasă, gustoasă și ușor de pregătit”, fix aspectele care le bifează produsele companiei.

Oferta se aplică la vase de gătit și aparate de tip multicooker, slowcooker, cu prețuri pentru orice buzunar. Vă prezint câteva dintre opțiuni mai jos, iar oferta completă vă stă la dispoziție chiar aici.

Dacă vreți un multicooker, atunci Crock-Pot are pentru voi modelul 5 în 1 Digital de 5.6 litri care acum se vinde pentru doar 499 lei, reducere de la 999 lei. Acesta are capacitate de 5.6 litri, control pentru timp și temperatură, dar și 5 setări inteligente preprogramate.

Crock-Pot

Printre acestea se numără gătirea la abur, rumenirea, coacerea, gătirea lentă sau saute. E bine de știut că vasul și capacul se pot spăla la mașina de spălat vase și că multicookerul este ideal pentru prepararea a 6 porții. Mai avem și funcție de păstrare la cald, vas detașabil, capac din sticlă, respectiv exterior din oțel inoxidabil durabil. Veți beneficia de 5 ani garanție pentru rezistența electrică.

În cazul în care vreți un slowcooker, atunci ofertele sunt mai numeroase, cu prețuri cuprinse între 149.99 lei pentru un model de 3.5 litri și 549.99 lei pentru o variantă de 6.0 litri. Mai sunt și opțiuni de 5.7 litri la 349.99 lei sau de 4.7 litri la 249.99 lei – ideal pentru 5 porții. Acestea au setări low și high și sunt ideal pentru cei care vor să mânânce mai sănătos.

Tot în oferta Crock-pot veți găsi și vase de gătit la prețuri speciale. Toate reducerile pot fi accesate de aici!