Burger King le oferă de muncă lui Harry şi Meghan într-o postare haioasă pe Facebook

0
1535

Cine urmăreşte bârfele din lumea largă şi toate tabloidele a remarcat probabil că vestea săptămânii are legătură cu Prinţul Harry şi Meghan Markle. Aceştia vor nu să mai facă parte din familia regală, ci să îşi câştige singuri pâinea, fără a mai trăi pe seama Coroanei. Imediat au început să apară ofertele de joburi sau promovări, iar cea mai trăznită poate este cea Burger King.

Contul oficial de Facebook Burger King Argentina a postat o ofertă de job în colaborare cu agenţia HOY. Contul acela s-a jucat cu ideea de a schimba coroana regală pe cea de la BK, ceea ce nu mi se pare cea mai strălucită idee de artificiu de PR. Nu e ca şi cum de mâine se vor angaja în restaurante fast food cei doi. Mai degrabă e o încercare de trolling, la limita fineţii. Evident mesajul e mai mult adresat celor care caută de muncă şi BK speră mai mult la conştientizare prin vreo reacţie a celor doi, decât la vreun răspuns pozitiv.

Alte oferte primite de Harry şi Meghan includ un post la „The Daily Show” cu Trevor Noah, dar şi un rol în reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills”. Până şi poliţia din localitatea Surrey a propus un job lui Harry, mai ales că are experienţă militară. Evident cei doi se vor orienta mai degrabă spre apariţii la talk show-uri, postari sponsorizate pe Instagram şi tot felul de deal-uri cu case de modă, firme de parfumuri, cosmetice, haine şi maşini.

Revenind la Burger King, filiala din România a deschis la final de 2019 al doilea restaurant de la noi, de la revenirea în ţară a brandului. Primul a fost în Mega Mall în septembrie, al doilea în AFI Cotroceni. Îl aşteptăm pe al treilea care ar trebui să fie într-o zonă centrală a oraşului.