Burger King sărbătorește 2 ani în România și îți oferă astăzi meniul Texas Whopper la doar 9,95 lei (Tazz)

0
2504

Acest început de săptămână vine cu vești importante de pe plan local unde Burger King aniversează 2 ani de prezență în România. Vorbim despre aniversarea asociată redeschiderii restaurantelor din țara noastră desigur, asta pentru că alte locații au mai fost prezente în trecut. Lanțul de fast-food ne-a pregătit o ofertă specială valabilă doar azi și avem detalii mai multe în continuare.

Înainte însă vă amintesc faptul că începând din 2008 și până în 2012 am avut restaurante Burger King din România, dar acestea au fost înschise din cauza crizei economice. În 2008 a apărut o locație în terminalul aeroportului Henri Coandă, după zona de check-in iar în 2019 francizorul global Alpha Rocas a deschis primele restaurante în București.

Burger King

Despre această aniversare de 2 ani discutăm astăzi iar așa cum spuneam și mai sus, astăzi avem oferte speciale. Promoția am găsit-o pe Tazz și este valabilă doar astăzi. Poți comanda meniul Texas Whopper la prețul promoțional de doar 9,95 lei. Meniul include burger de vită, o porție de cartofi prăjiți, băutură răcoritoare. 

Burgerul include brânză, bacon, jalapenos, castraveți, ceapă, roșii, salată, maioneză și muștar. În mod normal meniul ar fi costat 29.90 lei, iar așa cum spuneam și mai sus, oferta este valabilă doar azi pe data de 27 septembrie 2021 în aplicația Tazz. Comanda minimă este de 30 lei, iar livrarea costă 5 lei.