Carrefour a deschis primul supermarket cu case Self Service la Timişoara

1
1915

Viitorul cumpărăturilor la supermarket şi hypermarket aparţine cu siguranţă caselor inteligente, la care îţi împachetezi şi plăteşti singur produsele. Am văzut asta deja la magazine precum Mega Image sau Carrefour în Bucureşti, iar acum noutatea ajunge în Timişoara. Retailerul francez a deschis în ultima săptămână un nou supermarket la Timişoara, primul din oraş şi din judeţul Timiş, care are doar case de marcat Self Service.

Carrefour Market Timişoara Lipovei se află pe Strada Perlei nr. 16A şi este supermarketul Carrefour cu numărul 15 din Timiş şi cu numărul 190 din ţară. Plata cumpărăturilor se face de către clienţi, atât cu cardul, cât şi cash. Produsele sunt scanate tot de către clienţi, pe rând, la casă sau folosind funcţionalitatea Scan & Pay din aplicaţia Carrefour. Puteţi comanda şi produse online de la acel magazin, folosind aplicaţiile dedicate. Carrefour Market Timişoara Lipovei oferă peste 9000 de produse, inclusiv unele româneşti, provenind de la producători locali: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement, vinuri din programul „Deschidem Vinul Românesc” şi altele. Sunt şi 150 de produse Bio şi multe sortimente de b ere.

La începutul acestei luni, retailerul francez a deschis un nou magazin marca Supeco la Timişoara, extinzând la 28 reţeaua din România. Aceste magazine sunt unele cu produse mai accesibile publicului cu buget limitat şi au mereu oferte speciale şi promoţii.

Carrefour are o reţea de peste 360 de magazine în ţara noastră, sub multiple formate: hipermarket, supermarket, magazine de proximitate. În iuli deschidea un rival pentru DM, Bonteria Very & So, un magazin cu parfumuri, cosmetice şi produse BIO.