Carrefour şi Bringo lansează serviciul de livrare rapidă în 30 de minute în Bucureşti şi Iaşi

0
1070

Carrefour şi Bringo au anunţat lansarea unui serviciu de livrare rapidă, în doar 30 de minute în Bucureşti şi Iaşi. Privilegiaţi sunt clienţii care se află în proximitatea magazinelor Carrefour Market incluse în noul program.

În acest moment 63 de magazine din reţeaua Carrefour din 38 de oraşe sunt incluse în aplicaţia Bringo, iar clienţii au acces la peste 50.000 de produse din oferta acestui retailer. În cazul noului serviciu, Bringo face livrări în doar 30 de minute de la plasarea comenzii şi asta se aplică pentru peşte 10.000 de produse din Carrefour Market. Clienţii trebuie să fie în vecinătatea primelor magazine incluse în programul pilot:

  • Bucureşti: Carrefour Market Barbu Văcărescu, nr. 154-158 și Drumul Taberei Columbus, nr. 124
  • Iaşi: Carrefour Market Iași Palace Mall din str. Palas, nr. 7A, Iași Iulius Mall din Bvd. Tudor Vladimirescu și cel din Șoseaua Arcu, nr. 29

Preţurile sunt aceleaşi ca şi cele din magazinele fizice, iar Bringo nu practică vreun fel de adaos comercial. Costul livrării este de 9.99 lei per comandă. A se remarca şi faptul că livrările practicate în oraşe ca Iaşi, Bucureşti şi mai nou Mangalia se fac şi cu biciclete electrice, dar şi cele tradiţionale, pentru a reduce poluarea.

Cum a evoluat parteneriatul Carrefour-Bringo în ultima vreme? Din 12 august Craiova şi Reşita au fost incluse în acoperire lor, iar costul livrării este de 19.99 lei per comandă, cu un termen de livrare de 90 de minute. Parteneriatul dintre serviciul de livrări şi lanţul francez de magazine începea în 2016. Trebuie spus şi că în perioada următoare clienţii din Bucureşti şi Iaşi, dar şi noile zone acoperite de Bringo (Mangalia, staţiunile învecinate, dar şi Craiova şi Reşita) au parte de transport gratuit la prima comandă dacă folosesc codul „bunvenit1” la finalizarea comenzii.