Central Park Wine Festival aduce degustările de vin la Cluj-Napoca

0
1525

Dacă în acest weekend toate privirile o să fie spre East European Comic Con la Bucureşti, cei care au drum prin Cluj-Napoca vor putea savura un altfel de eveniment. E unul din altă zonă, cea a pasionaţilor de vinuri şi e vorba despre Central Park Wine Festival. Se ţine între 26 şi 29 august şi avem detalii despre el mai jos.

Avem de-a face cu a treia ediţie a celui mai mare festival de vin în aer liber din România. Reuneşte în Parcul Central din Cluj zeci de crame şi mii de etichete de vinuri româneşti şi internaţionale. Va avea loc şi un show de live cooking, dar şi muzică live şi există şi o zonă pentru copii. Vor fi şi workshop-uri pe teme precum meşteşugul de somelier, degustări profesionale şi cele mai noi informaţii din vinicultură şi viticultură.

În cadrul aceluiaşi eveniment vor avea un stand cei de la Îngheţată Napoletană, cu gusturi inedite, precum cafea, fistic, nuci caramelizate şi multe altele. Dintre cramele prezente amintim Cramele Recaş, Davino, Crama Gârboiu, Petro Vaselo şi multe altele. Va găti live pentru cei prezenţi Chef Patrizia Paglieri pe 28 august, iar pe 27 august ne vom bucura de preparatele lui Chef Vincent Lointier, care a participat la emisiunea „Chefi la Cuţite”.

Toate acestea se vor desfăşura pe parcursul a 4 zile. Accesul la festival este permis persoanelor vaccinate, cu 10 zile trecute de la finalizarea schemei de vaccinare, dar va exista şi un punct de testare la intrare, cu preţ de 30 lei pentru teste.

Mai multe detalii aveţi aici.