Cele mai bune 5 termometre pentru alimente, pe care le găsești la sub 100 de lei

0
1380
Termometre

Vremea de afară ne cam obligă să rămânem în casă, astfel că mulți dintre noi ne apucăm de gătit. Unii aleg să prepare somon la cuptor, alții poate un pui suculent, sau de ce nu carne fragedă de porc la cuptor. Indiferent de preparatul la care v-ați gândit, ar fi util un termometru special în bucătărie. Fix asta vă propunem astăzi, un articol cu 5 cele mai bune termometre pentru alimente pe care le găsești la sub 100 de lei.

Am ales și de această dată eMAG ca ghid de informare, acolo unde aveți recenzii de la cumpărători. Există un sistem de notare bine pus la punct iar din comentarii aflați detalii despre cum se descurcă dispozitivele achiziționate. Să vedem deci cele mai bune 5 termometre pentru alimente, la sub 100 de lei!

Termometru digital + set caserole

Termometru

Începem direct cu un pachet promoțional. Acesta include un termometru digital pentru mâncare și un set de 5 caserole pentru alimente. Caserolele au capac transparent și capacitaet de 750ml. Legat de termometru, acesta este ideal pentru fripturi, prăjituri, grătare, supe sau pentru băuturi. Măsoară atât în grade Celsius cât și Fraday. Are funcție memorie pentru ultima măsurătoare, cântărește 48 grame și vine cu baterie inclusă. Se oprește automat după 10 minute. De asemenea, acesta poate măsura temperaturi de la -50 grade până la +300 grade. Costă doar 51 lei.

Avem și o recenzie de la un cumpărător:

Foarte mulțumit, afișează destul de repede temperatura. Eu l-am folosit până acum doar pentru măsurarea temperaturii apei.

ThermoPro TP-03B Pro

ThermoPro TP-03B Pro

Pe listă apare și ThermoPro TP-03B Pro. Acesta este un termometru analogic universal, utilizat pentru lichide, grătar, dulciuri, carne sau lactate. Măsoară temperaturi de la -50 grade Celsius până la +300 grade și afișează grade °C sau °F. Avem afișaj iluminat, cârlig pentru agățare, citire rapidă și sondă mobilă. Este fabricat din inox cu inserții din ABS și măsoară temperatura în 3-5 secunde. Prețul? Doar 77.35 lei.

Termometru digital cu sondă

Termometre

Un alt model cu sondă care se remarcă prin greutatea scăzută este acesta. Cântărește doar 33 grame, măsoară 23 cm în lungime și vine cu o baterie AG13 1.5V inclusă. Măsoară temperaturi de la -50 grade până la +300 grade, atât în grade Celsius cât și °F. Frecvența de măsurare este de 5 secunde și avem funcții sleep, respectiv autoselectare. Termometrul poate fi comandat pentru suma de doar 79 lei.

Unii cumpărători i-au găsit și întrebuințări inedite:

Îl folosesc pentru controlul temperaturii la developare color. Este rapid Și precis. Ține la umezealĂ.

Termometru alimentar digital

Termometru

Există opțiuni și mai accesibile pentru cei cu buget mic, un exemplu fiind acest termometru alimentar digital care se vinde pentru doar 32 lei. Acesta poate fi utilizat atât în bucătărie, cât și în alte locuri în care se dorește măsurarea temperaturii anumitor substanțe. La fel ca și celelalte variante de mai sus și acesta poate măsura temperaturi cuprinse între -50 și 300 de grade Celsius. Are baterie inclusă, tijă metalică de 14.5 cm și carcasă de protecție pentru depozitare.

ThermoPro TP-02S Pro

Termometre

Ultimul model de pe listă este ThermoPro TP-02S Pro, un termometru digital și universal cu timp de măsurare de doar 4 secunde. Poate măsura temperatura lichidelor, cărnii, lactatelor dar și a dulciurilor. Vine cu un cârlig pentru agățare, are funcție citire rapidă iar după 10 minute se va opri automat pentru a economisi energia. Acest termometru face parte din gama profesională și este fabricat din inox. Prețul de comercializare este de 69 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Un produs excelent, poți măsura orice și este foarte precis și rapid. Noi îl folosim mai mult pentru lichide.