Toni Godeanu deschide MOM, un restaurant care sărbătoreşte energia feminină

0
7883

Un nou restaurant e gata de deschidere în Capitală, iar numele său este MOM. Acesta este un proiect gastronomic care sărbătoreşte energia feminină şi este un proiect semnat Toni Godeanu. Pentru a îl realiza a colaborat cu Răzvan Buruiană, Claudia Becea şi Andrei Vintilă.

Deschiderea are loc luni, 11 octombrie, iar publicul va putea să intre de la ora 12:00. MOM se găseşte pe Strada Franceză 2, colţ cu Calea Victoriei. Conceptul său de bază este „celebrarea energiei feminine”, iar fiecare element al experienţei din local evocă o căldură primordială. Este o combinaţie dintre ceea ce ne este înnăscut şi ceea ce este învăţat. De la meniu până la design, întregul proiect se axează pe colaborare.

„Majoritatea dintre copiii MOM venim după diverse experiențe în HoReCa. Pentru mine, Mà, experiențele WeDine și Centocittà m-au făcut să-mi dau seama exact ce-mi doresc de la un loc al meu. Și exact asta am făcut: am creat un spațiu unde te simți binevenit indiferent de cine ești și ce faci sau ce griji ai acasă. Atât timp cât vii pentru mâncare bună, o să ne înțelegem bine,” spune Toni Godeanu.

Restaurantul are un design cu inspiraţie mediteraneană, în ce priveşte texturile, formele şi permisivitatea de a avea imperfecţiuni dictate de spaţiu. Staff-ul are libertatea de a îşi aranja turele după programul personaj şi în fiecare zi va exista o pauză în programul cu clienţii pentru o „masă în familie”. În meniu se vor afla burgeri, lasagna, iar teaserele de pe Facebook au făcut şi aluzie la prepararea sous vide, la îngheţată, struguri şi preparate ce par să ducă cu gândul la un fusion intre bucătăria italiană, cea franţuzească şi cea americană.

MOM este deschis pentru public începând cu data de 11 octombrie. Accesul în locație se poate face numai pe bază de rezervare, între orele 12 – 22:30, de luni până duminică. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0770616737. În următoarele săptămâni, meniul MOM va fi disponibil și pe aplicațiile de livrări. Detalii aici.