Cele mai bune cuptoare cu microunde la sub 1.000 de lei pe care le poți cumpăra în 2021

0
1079
Cuptoare

Seria de articole informative continuă aici pe Degustăm.ro și discutăm tot despre cuptoare cu microunde. După ce săptămâna trecută v-am prezentat 5 cele mai bune modele la sub 500 de lei, astăzi dublăm bugetul și ajungem la 1000 lei. La acest prag cuptoarele vin cu extra funcționalități la pachet, oferă capacitate mai mare și umblă și la calitatea materialelor integrate în construție.

De asemenea, această actualizare a bugetului permite și considerarea de cuptoare incorporabile, asta dacă plănuiți o schimbare a bucătăriei. Sunt prezente multe branduri aici, iar ca în toate articolele de acest tip pe care vi le-am prezentat până acum și în cazul de față vom lua ca ghid ofertele eMAG. Motivul stă în spatele sistemului de notare și recenzie care permite sortarea produselor în funcție de popularitate. Poți afla astfel impresia cumpărătorilor despre aparate, despre punctele forte/negative descoperite și lua o decizie mai informată.

Samsung MS28F303TAS/OL

Începem lista de cuptoare cu un model standard și anume Samsung MS28F303TAS/OL, cuptor cu microunde care se remarcă prin capacitatea generoasă de 28 litri. Acesta are un panou de comandă cu touchscreen, ușă cu deschidere pe stânga și folosește ceramică la interior. Adoptă o combinație de culori argintiu negru și ca dimensiuni acesta măsoară 357 mm lățime x 357 mm adâncime x 255 mm înălțime, având greutate de 15 kg. Platoul rotativ are o dimensiune de 318 mm.

Cuptoare

Cuptorul de față are o putere de 1000W și ai la dispoziție 7 trepte de putere între care poți varia pentru a prepara după bunul plac. Există și un grill aici cu putere de 1500W pentru a prepara carnea ca pe grătar dar fără fumul neplăcut. Samsung oferă și un mod ECO pentru consum redus de energie și un sistem de distribuție triplă pentru o acoperire extinsă și riguroasă a distribuției de căldură. Acest model are timer, ceas și moduri dedicate pentru dezghețare, topire și un mod pentru gătit sănătos. Apar și butoane pentru Child Lock și dezodorizare. Prețul său este de 891 lei.

Iată ce spune Steluța despre cuptorul achiziționat:

Are un design foarte frumos și elegant. Este puțin mai mare decât celălalt cuptor cu microunde pe care l-am avut (tot marca samsung și care a funcționat peste 15 ani). Cu o putere de 1000 W încălzirea mâncării este rapidă. Sper să fi făcut o alegere foarte bună!

Daewoo KOC-9Q4T

La fele de încăpător dar incorporabil îl avem pe Daewoo KOC-9Q4T, un cuptor cu microunde de 28 litri ce vine pe argintiu. Acesta oferă atât gătire la microunde, prin convecție, dar și grill și are printre programele predefinite și unul pentru dezghețare. Ușa sa se deschide spre stânga și avem timer, blocare acces copii, semnal sonor la finalizarea programului, afișare ceas și curățare cu aburi.

Cuptoare

Modul de gătire prin convecție îți permite să preparii alimentele la fel ca în cuptorul tradițional, fara a folosi microundele. Acest model are 10 trepte de putere, putere de 900W pentru microunde și de 1250W pentru grill. Cei interesați de consum trebuie să știe că se ajunge aici la un consum de 1.4 kW. Aparatul are o greutate  de 17 kg și dimensiunile necesare spațiului de încastrare sunt de 57 x 46 x 55 cm.

Mai aflați că există aici și un mod de gătire combinat care îți permite să prepari alimente beneficiind în același timp de avantajele gătirii prin convecție și a celei prin intermediul microundelor. Acest model poate fi cumpărat pentru suma de 699 lei.

Samsung FG87SST

Dacă nu contează atât de mult pentru tine capacitatea, ai la dispoziție modelul Samsung FG87SST care vine cu 23 litri. Are ceramică la interior, este incorporabil și oferă doar gătire la microunde. Bifăm și aici funcționalitățile deja clasice precum timer, blocare acces copii și semnal sonor la finalizarea programului. Cuptorul are panou de comandă digital și printre programele predefinite se numără dezghețare, carne, pizza, prăjituri și chiar pâine.

Cuptoare

Puterea ajunge aici la 800W și aveți trei trepte între care puteți varia pentru a prepara mâncarea preferată. Important de știut și faptul că acesta dispune de un sistem triplu de distribuire care asigură preparea perfectă a alimentelor grație celor 3 puncte de distribuire a microundelor. Ca dimensiuni, acesta are greutate de 14.5 kg, lățime de 48.9 cm, adâncime de 39.2 cm și înălțime de 27.5 cm. Prețul său este de 799 lei.

Iată ce declară Mihaela care a cumpărat anterior acest cuptor:

l-am achiziționat de două luni.. și sunt mulțumită.. Nu i-am folosit încă toate funcțiile.
Se încadreaza perfect în mobila de bucătărie și se curăță destul de ușor.

Bosch HMT75G451

În continuare pe lista de cuptoare cu microunde îl descoperim pe Bosch HMT75G451. Acesta este un cuptor clasic/standard, care vine la pachet și cu funcție grill. Puterea sa este de 800W pentru gătirea la microunde, respectiv 1000W pentru gătitul cu grill și avem parte aici de o capacitate de 17 litri și de inox la interior. Bifăm funcțiile standard precum timer, ceas, dar și ceva care permite memorarea programelor preferate de gătit.

Bosch

Cuptorul de față oferă funcție dezghețare, 5 trepte de putere și un platou rotativ cu diametru de 24.5 cm. Măsoară 46.2 cm în lățime, 32 cm în adâncime și 29 cm în înălțime. Partea de grill permite obținerea de preparate ca pe grătar simplu și rapid. Faptul că dispune de inox la interior este clar un punct forte. Astfel este ușor de curățat și care greu adună pete. Are puține butoane (doar cele utile de pe cuptoare), este ușor de operat și vine într-un pachet de dimensiuni reduse, fiind un cuptor pentru cei care vor strict funcționalitate. Prețul său este de 757 lei.

Samsung MG22M8074AT/OL

Încheiem cu un model incorporabil și anume Samsung MG22M8074AT/OL care s-a nimerit ca în această perioadă (final de lună mai 2021) să primească o reducere atractivă. Vorbim despre o variantă de 22 litri cu putere de 850W pentru microunde, respectiv 1100W pentru grill și care oferă 6 trepte de putere. Are ușă cu deschidere spre stânga, panou de comandă digital, capacitate de 22 litri și la interior întâlnim ca material ceramica.

Cuptoare

Dispune de timer, blocare acces copii, semnal sonor la finalizarea programului, mod Eco și afișează și ceasul. Cuptorul măsoară 59.5 cm lățime x 32 cm adâncime x 38 cm înălțime și are greutate de 15.5 kg. Samsung aduce aici și un senzor inteligent de umiditate care stabilește umiditatea aerului din interior. Astfel modul și perioada de gătit pot fi ajustate automat pentru a asigura că felurile de mâncare sunt gătite perfect întotdeauna.

Există un mod Eco, funcție Keep Warm pentru a păstra temperatura potrivită fără gătire în exces și buton Grill+30 secunde care rumenește mâncarea pentru a o face mai crocantă. În acest moment poate fi achiziționat pentru suma de doar 849 lei.

Iată ce spun cumpărătorii:

Foarte mulȚumit. recomand se ÎncastreazĂ perfect În mobila veche de bucĂtĂrIe.

Produs foarte bun Și spre deosebire de alte cuptoare este chiar fȘcut pentru a fi Încorporat. Recomand pentru cine vrea un produs bun Și la un raport preȚ-calitate decent.