Celebrul restaurant Nuba se extinde pe Litoralul Mării Negre, în Mamaia Nord

0
3652

Una dintre cele mai exclusiviste locaţii din Bucureşti, Nuba se va extinde acum şi pe Litoralul Mării Negre. Astfel, aflăm că după doi ani şi jumătate de la lansarea primei locaţii în zona Herăstrău, va exista un Nuba şi în Mamaia Nord. Află mai jos când se deschide noul local.

Pe numele său Nuba Beach Club, restaurantul din Mamaia va fi inaugurat cu o petrecere care va ţine 3 zile şi va avea loc în weekendul de 1 mai. Nuba a pornit la drum cu ideea unui brand răsunător şi dacă ne uităm cât de des este amintită această locaţie de trendsetteri, precum Mihai Bendeac la „iUmor” sau Cătălin Botezatu la „Bravo Ai Stil”, e clar faptul că e vorba despre un local cu ştaif.

Proiect al lui Alin Negulescu şi Alexandru Nanu, antreprenori locali, realizat împreună cu managing partner-ul Jean Sasu, acest business a reuşit să crească chiar şi într-o zonă a Capitalei aglomerată de restaurante luxury şi premium. Negulescu aduce experienţa HoReCa, obţinută din deţinerea restaurantului Argentine şi a cafenelei Bourbon Cafe din Băneasa Shopping City, dar şi a restaurantului Breeze de pe litoral.

Publicul ţintă pentru Nuba este cel cu vârste între 25 şi 45 de ani, masculin şi feminin, cu venituri peste medie. E vorba despre cei care călătoresc mult şi au experienţa lui Saint Tropez şi a marilor cluburi din Paris, Ibiza sau Londra. Există în acest moment două locaţii principale Nuba, un restaurant în strada Gafencu şi Nuba Summer Vibes restaurant/club/terasă, deschis în 2016 pe malul lacului Herăstrău.

Investiţia în cele două localuri a fost de 900.000 de euro şi conceptul de restaurant-club e apreciat de cei care îi calcă pragul. Meniul aduce o combinaţie de asian fusion cu influenţe direct din Peru şi poate fi definit ca „light gourmet”. O a treia locaţie dar din alt tip de local, cafeneaua Nuba Cafe a fost deschisă în 2017, cu o investiţie de 300.000 de euro.

Probabil vă întrebaţi cum merge acest business. Foarte bine, se pare pentru că în 2017 cele 3 locaţii au adus o cifră de afaceri de 6 milioane de euro, un salt de 70% faţă de 2016. Se discută acum şi despre francize Nuba în Cluj, Iaşi sau Timişoara.

Sursa foto