A început Street Food Festival Oradea 2018; Iată ce puteţi degusta şi artiştii care cântă acolo

1
840

Street Food Festival Oradea 2018 tocmai a luat startul şi se va întinde pe parcursul acestui weekend, cu program de la ora 10:00 dimineaţa până seara. Vă informam despre el aici, dar acum avem extra detalii despre participanţi, dar şi despre truckurile de la care puteţi degusta preparate acolo.

Peste 40 de truckuri se vor afla în Oradea, etalându-şi priceperea culinară. Publicul va putea savura muzică live şi vor exista şi distracţii speciale pentru cei mici. Evenimentul se înscrie în cadrul turneului culinar Street Food Festival – Explore a New World, care poposeşte în 11 locaţii din România. Pre-ziua evenimentului a fost ieri, 17 mai şi atunci au urcat pe scenă Kosmic Blues şi Fameless.

Azi îi puteţi asculta pe Dimitri’s Bats şi FUNKorporation, dar şi pe The Mono Jacks. În weekend programul arată astfel:

Sâmbătă, 19 Mai 2018:

  • Melting Dice
  • Lidia Hojda
  • byron

Duminică, 20 Mai 2018:

  • Ana and the Changes
  • Kryptonite Sparks

Nu este prima oară când Street Food Festival-ul ajunge la Oradea, ultima oară 55.000 de persoane luând parte la eveniment. Chef Foa a fost prezent prin intermediul restaurantului mobil cunoscut ca Stradale. În acest an ni se promite că vom degusta burgeri, costiţe, iar la desert avem clătite franţuzeşti ca la Paris. Le găsiţi la Mimi’s Delices.

Pentru cei care trăiesc sănătos există şi un Pop-Up Market by Kaufland România, cu fructe proaspete. Cei de la ReWine au amenajat la rândul lor o zonă cu degustări de vinuri.

Neapărat să vizitaţi şi Food Squad Street Foot Joint, pentru costiţele “Lord of the Ribs”, iar Chef Foa vă aşteaptă cu un gyros special.

Sursa foto