Cheffa este un nou food truck cu burgeri de inflaţie, concept al unui participant Hell’s Kitchen

0
3237

În ziua de azi ideea de food truck începe să devină tot mai comună, iar tot mai multe truck-uri noi încearcă să scoată conceptul din rutină. Spre exemplu la Iaşi va fi inaugurat în curând un food truck cu burgeri… de inflaţie: Cheffa.

Chef Ciprian Feghiuş este creatorul acestei idei, împreună cu echipa sa Cheffa. Ei au creat primul burger care face aluzie la actualul context economic. E vorba despre un burger manifest, care are cu 5% mai multe ingrediente, însă acelaşi preţ. Joi, 19 iulie se vor putea degusta preparatele cu ocazia deschiderii oficiale Cheffa, în Grădina Palas Mall.

Acolo se află amplasată camioneta Cheffa de altfel. Cheffa este o bucătărie creativă pe roţi, o camionetă cu mâncare şi cu suflet, conform creatorilor săi. Lista e totuşi mai bogată de atât, incluzând şi frute de mare, tacos şi fripturi. În spatele ideii se afla Chef Ciprian Feghiuş, un personaj inedit în domeniul culinar. Provine din ringul de K1, dar are rafinamentul cursurilor culinare de la Milano.

A participat la concursul Hell’s Kitchen, unde a câştigat simpatia multor privitori. Mâine de la ora 12:00 îi puteţi degusta preparatele, care includ Burgerul Aprig Aurel, cu carne de vită, salată, sos spicy cocktail, ceapă caramelizată, castraveţi muraţi şi bacon (25 lei). În meniu am găsit şi „Vita Veselă”, muşchiuleţ de vită cu sos chimichurri şi cartofi plăti, la 39.5 lei.

Mai multe detalii aveţi aici.