Taste the Nature este un eveniment culinar organizat la Oradea pe 26 iulie, cu un câştigător de Chefi la Cuţite

1
1517

Taste the Nature este un nou eveniment culinar organizat la Oradea în data de 26 iulie şi avându-l ca invitat special pe Chef Bogdan Vandici, câştigător Chefi la Cuţite 2018. Are loc la Vine Summer Garden & Grill, pe strada Cloşca la numărul 50 din Oradea.

Cu ocazia acestui eveniment este sărbătorită întoarcerea acasă a lui Chef Bogdan Vandici, care se lasă cu un show culinar pentru cei participanţi. Câştigătorul Chefi la Cuţite sezonul 5 va găti pentru public, folosind produse 100% bio. Chef Gabriel Mocanu, coechipierul lui Bogdan din echipa Strumfii Jedi din emisiunea Chefi la Cuţite va fi prezent la rândul său, ca invitat special.

Iată cum arată lista de preparate care au primit un teaser deja:

  • Cer şi pământ
    Soufle de cartofi fermier, prepeliţa sunny side up, lapte gros şi pudra de pătrunjel
  • Acasă
    Roşii multicolor, crema de telemea, ceapă îngheţată şi clisa arsă
  • Linişte
    Carpaccio de vită, ouă bătute, brunoise de legume, salată de buruieni
  • Ţa ţa ţa căpriţa ţa
    Flori de dovleac, mouse de capră, crumble de nuci şi vinegretă de miere
  • Tăcerea mieilor
    Miel copt în pământ cu rădacinoase, ceapă arsă în jar, jus de oase
  • Desculţ în livadă
    Pandişpan cu miere, piersici la grill, fructe de pădure şi lapte prins

Chef Bogdan Vandici este câştigătorul sezonului 5 „Chefi la Cuţite” şi de altfel cel mai tânăr câştigător al competiţiei. Luna trecută primea titlul la frageda vârstă de 21 de ani. Tânărul s-a remarcat încă de la degustările pe nevăzute şi a fost inclus în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Bogdan a făcut senzaţie la competiţia culinară cu o reţetă de prăjitură Pavlova, cu un plating regândit.

Aspectul farfuriei şi gustul fantastic au fost apreciate de chefi, cu 3 cuţite.