Coca-Cola lansează băuturile Appletiser Spritzer în Europa

0
1542

Coca-Cola European Partners a anunţat lansarea în Europa a gamei de băuturi Appletiser Spritzer, care conţine în proporţie de 50% suc de fructe şi 50% apă minerală. Este o băutură ceva mai light şi cu mai puţin zahăr decât celelalte comercializate de companie.

Produsul va debuta în Marea Britanie în martie şi va fi disponibil în 3 arome: măr şi lime, măr şi portocale roşii şi măr şi fructul pasiunii. Prin acest release Coca-Cola fentează taxa specială din UK pentru băuturi carbogazoase. Asta pentru că are zero zahăr adăugat sau îndulcitori. Appletiser se va vinde la cutii de 250 de ml şi se va găsi în restaurante, baruri şi la supermarketuri.

La bază Appletiser este un suc de mere, cu provenienţă din Africa de Sud. A debutat în Europa printr-un release în Spania anul trecut. Coca-Cola cumpăra brandul cu mai bine de 2 ani în urmă, după un succes uriaş atins în Africa de Sud. În Spania a prins atât de bine, încă zeci de mii de clienţi au cumpărat băutura din prima lună.

Ulterior a început producţia şi îmbutelierea în Bilbao pentru o distribuţie mai uşoară în Europa. Brandul are puţin peste 50 de ani vechime, debutând la o fermă din Elgin Valley, cunoscută pentru livezile sale. Edmonder Lombardi a combinat o băutură aperitiv cu un suc de mere.