Coca-Cola Starlight este prima ediţie limitată de la Coca-Cola Creations; Ce gust are?

0
2155

A trecut ceva vreme de la ultima aromă nouă lansată de Coca-Cola, iar azi aflăm că există una numită Starlight. De fapt compania a anunţat în această lună ramura Coca-Cola Creations, o „platformă globală de inovaţie”, care la drept vorbind nu ştim exact cu ce se ocupă. Am înţeles că experimentează cu arome noi şi inedite, în ediţie limitată. Le va promova prin proiecte de artă digitală şi realitate augmentată.

Odată cu anunţul legat de Coca-Cola Creations, a debutat şi prima ediţie limitată, Coca-Cola Starlight. Acest suc ar trebui să îţi amintească de spaţiu cumva şi cred că va deveni rapid aroma preferată a lui Elon Musk. Eticheta e una colorată psihedelic, cu mov intens combinat cu roz şi această băutură apare atât în varianta standard, cât şi cu zero zahăr. Se pare că lichidul în sine are o tonalitate roşiatică, ceea ce ne intrigă.

Iată şi ce promite Coca-Cola:

Gustul seamănă cu cel original, cu o tentă de neaşteptat. Are note ce amintesc de privitul la stele în jurul unui foc de tabără şi o senzaţie de răcorire, care evoca o călătorie înfrigurată în spaţiu.

Personal cred că asta înseamnă bezele plus mentă. Am găsit şi o recenzie a băuturii, iar cineva care a încercat-o afirmă că băutura chiar e roşie şi eticheta e roz cu fundal înstelat. Oamenii de pe Reddit spun că are o tentă de zmeură şi mentă, iar altora le inspiră ciocolată şi cookies. Persoana de aici o compară cu vata de zahăr şi guma de mestecat. O aşteptăm şi la noi.