Craft Art TM Beer Festival aduce cele mai inedite beri la Timişoara

1
1518

Timişoara e în party mode în aceste zile, găzduind un festival internaţional de bere artizanală, cunoscut drept Craft Art TM Beer Festival. A debutat pe 17 august şi ţine tot weekendul. Se lasă cu concerte, cu food trucks şi evident cu bere, chiar bere cu miere şi bere rusească. Avem detalii mai jos.

Festivalul se axează pe bere artizanală, celebra bere „craft”, produsă pe cale naturală şi fără aditivi chimici. Craft Art TM Beer Festival se desfăşoară în Parcul Rozelor din Timişoara şi sunt prezenţi la festival 4 producători de bere artizanală din afară, 6 din România şi unul de cidru. Printre cei din România se numără Clinica de Bere, One Beer Later şi Bereta. Peste 40 de tipuri de bere vor fi aduse la show. Din Ungaria vine o berărie localizată în oraşul Fot şi care scoate la degustat 6 tipuri de bere artizanală, inclusiv bere rusească, cu 12% alcool.

Ceva îmi spune că e prietenă cu vodka… La acelaşi stand puteţi încerca şi bere cu ghimbir, miere şi portocale. Bere nefiltrată, bere învechită pe fund de butoi de whisky, bere de mănăstire, bere afumată sau bere roşie, veţi găsi de toate la Timişoara. Pentru această berărie din Ungaria, cea mai ieftină bere este 10 lei, iar cea mai scumpă 17.5 lei, rezonabil având în vedere că la localuri de specialitate găsiţi şi unele beri de peste 100 de lei.

Cât despre invitaţii muzicaili, ieri i-aţi ascultat pe Grimus şi Moonlight Breakfast, iar azi mixează Gojira şi Planet H. Mâine îi auziţi pe Golan, Rammon şi Otherside. Avem şi mâncare, pe bază de food trucks: Duba cu Mâncare, Clătite la Tigaie, Mimi’s Delices, Krafty Bites BBQ, La Casa de Juan şi Asta-i bună! IndiVan contribuie la ineditul peisajului cu mâncare indiană condimentată.

Sursa foto