Cum arată un resort de 4 stele din Creta (Merită 500 de lei pe noapte?)

0
479

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Tocmai ce am aterizat în capitala Cretei Heraklion, și ne pregătim ușor de cel mai mare trip marca Degustăm cu Denis. Din Timișoara am zburat cu AnimaWings iar totul a decurs perfect (fără întârzieri sau anulări).

Hotelul Sissi Bay

Am ales să mă cazez timp de 7 nopti la acest resort, care are 4 stele, iar ca beneficii am piscină, spa, sală de fitness, plajă, biliard și tot felul de jocuri. Ce m-a surprins la acest resort a fost mărimea lui, practic ca să ajung la apartament trebuia să trec și o stradă principală. Ca și mese am optat pentru un regim de demi-pensiune (mic dejun și cină). Eu vă recomand pentru Grecia să optați pentru această variantă sau cea cu mic dejun, all inclusive-ul nu prea merită, plus că nici n-ai timp la cât de multe sunt de văzut în această țară.

Micul dejun și cina

Am găsit un meniu tip bufet suedez, ceea ce mi-a plăcut. Puteam să găsesc unul standard iar în două zile să mă plictisesc, deci de partea aceasta am fost mulțumit. Cât despre preparatele gătite pot spune că nu au fost condimentate, dar până la urmă sunt cazați mii de oameni aici, fiecare cu gustul lui deci era normal să nu le condimenteze. La cină am găsit același sistem, cu o varietate de preparate, iar partea interesantă a fost că aveau tot felul de seri tematice, pentru că am găsit un colț italienesc. Pizza făcută live și pește făcut pe plită.

Camera de hotel

Surpriza a fost că am primit de fapt un apartament cu două camere, cu o chicinetă ascunsă în dulap, un balcon măricel și o baie cu vană, ceea ce e cam fancy pentru Grecia. Totul a fost curat, iar aerul condiționat a fost gratis. De obicei în Grecia plătești cu ziua, cazul în care vrei să-l folosești.

Satul Sissi

Sisi (greacă: Σίσι), sau Sissi[1] este o mică stațiune grecească din unitatea municipală Vrachasi, Lasithi, Creta. Este situat pe coasta de nord, la 6 km nord-vest de Vrachasi și 6 km est de Malia, 22 km nord-vest de Agios Nikolaos și 35 km est de Heraklion.

Portul Sisi

Un port strategic cheie încă din perioada ocupațională a Cretei de către Republica Veneția și în special pentru otomani în timpul Marii Revoluții Cretane. Un important sit arheologic al civilizației minoice, la aproximativ 500 de metri vest de satul actual, arată dovezi ale importanței zonei încă dinainte de perioada minoică timpurie(cca. 2600 î.Hr.)

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: https://sissibay.gr/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/SissiBayHotel
🟣 INSTAGRAM: https://instagram.com/sissibayhotelspa?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 ADRESĂ: Str. Papatheodoro 72400 Sissi
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/n9NdH65EVtBvAKLv8
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +30 2841 071298

#Restaurant #hotel #creta #grecia #sissibayhotel

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239