Degustăm cu Denis 🥣 SUPĂ GULAȘ la restaurantul „KISHARANG ÉTKEZDE” din Budapesta

0
1877

🍽 Ziua bună dragilor, astăzi am mers la un restaurant de familie din Budapesta, KISHARANG ÉTKEZDE se numește unde am găsit un restaurant minuscul, care era plin de clienți și partea cea mai faină era că toată servirea o făcea patronul locației.

Din păcate nu am avut loc în interior așa că am luat loc pe terasă și am început să inspectez meniul. La ce frig era, am ales o supă gulaș fiindcă aveam nevoie de ceva fierbinte și iute în același pentru a mă încălzi puțin.

Comanda a venit destul de repede și m-am trezit cu un bol mare cu supă și o pâine făcută în casă. Ceea ce am observat până acum a fost că pâinea din Ungaria este genială, extrem de gustoasă și coaja tot timpul a fost crocantă.

Gustul supei a fost potrivit, iar carnea a fost gătită bine, așa că s-a topit efectiv la fiecare înghițitură, cât despre iuțeală pot spune că a fost una potrivită, fără să te deranjeze. Recomand această supă și celor care nu mănâncă picant pentru că oricum o să-i dea pe spate.

Per total pot spune că restaurantul este unul primitor, efectiv te simți ca acasă iar mâncarea este foarte bună, dar țin să precizez că trebuie să faceți rezervare cu puțin timp înainte pentru a prinde un loc înăuntru.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://kisharang.hu/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/KISHARANG-%C3%89TKEZDE-354127911284811/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kisharanghu/
🟡 ADRESĂ: Budapest, Október 6. u. 17, 1051 Ungaria
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/NnUiANjMKvWrE88r7
🔴 COMENZI (Foodpanda, Wolt – Budapesta)
☎ TELEFON: +36 1 269 3861

#Restaurant #KisharangEtkezde #Budapesta

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239