Prima livrare cu drona prin Tazz Now s-a făcut în Bucureşti: reclamă sau începutul a ceva promiţător?

0
3085

Ştiu, clipul de mai jos e cel mai probabil o reclamă la glo, dar şi la Tazz Now, dar ne-a pus pe gânduri. Tazz Now, serviciul de livrare în 15 minute de la eMAG tocmai şi-a asociat imaginea cu livrările cu drona, au intrat în conştiinţa publică cu această abordare.

Vă reamintesc că pe 14 decembrie Tazz Now! debuta în Bucureşti, la timp pentru perioada ocupată a cumpărăturilor de Crăciun. Serviciul este disponibil în prima fază în Bucureşti, în zonele Ghencea, Tineretului şi Pipera. Comanda minimă este de 29.9 lei, iar livrarea se face fără contact, ea costând de la 9.99 lei, dar asta depinde şi de zonă. Revenind la spotul de mai jos, el are 52 de secunde şi îl are ca protagonist pe Speak.

Îl ştiţi de la Asia Express, de la Chefi la Cuţite, de la emisiunea Is Geană Pi Tini şi din cariera sa muzicală. A apărut şi în spot-uri la Fashion Days, iar acum apare în acesta. Rapperul a comandat prin Tazz Now! cel mai nou dispozitiv glo, care i-a fost livrat acasă, pe terasa cu dronă. Serviciul promite să livreze la voi acasă cumpărături din cadrul unei game de peste 2500 de produse. Sunt incluse şi produse proaspete de la producători locali, dar şi hrană pentru animale, băuturi alcoolice, mezeluri, patiserie, produse congelate şi multe altele.

Serviciul funcţionează de luni până duminică între orele 07:00 şi 23:00. În afară Amazon testează deja livrările cu dronă de ani buni, iar acum începem să vedem şi la noi aşa ceva. Rămâne de văzut dacă e doar promoţional sau e noul mod de a livra pachete.