Degustăm cu ceafă de porc cu cartofi rântăliți, ardei copt și sos demi-glace cu piper, la restaurant Excelsior în Craiova

0
539

🍽 După cum știți am ajuns ajuns în Craiova, un oraș extrem de fain la prima vedere, vă recomand să nu-l ratați dacă sunteți prin zonă, dar să lăsăm asta de-o parte pentru că aici este vorba de mâncare. După câteva săptămâni de căutări am ales câteva restaurante care mi-au părut interesante, iar primul vizitat a fost Excelsior.

Am ajuns la local pe la ora 11:30, cu foamea în glandă am găsit un restaurant cu o curte interioară destul de frumoasă, numai bună pentru un prânz, dar am ales totuși să iau masa în interior pentru că arăta genial.

Am primit meniul și direct mi-a atras atenția ceafa de porc pentru că avea și un sos demi-glace iar ca băutură, o bere Silva neagră.

Per total ceafa a fost gătită cum trebuie, foarte fragedă, despre cartofi n-am ce să spun pentru că mi s-au părut ok, în schimb dezamăgirea cea mai mare a fost la sosul demi-glace care cam lipsea din ecuație. Te las să vizionezi acest clip și nu uita să dai un subscribe dacă îți place ceea ce fac.

🟢 SITE: https://restaurantexcelsior.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/restaurantexcelsior/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/restaurantexcelsior/
🟡 ADRESĂ: Strada Alexandru Macedonski 1, Craiova
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/2K4Cw4f5Y62Bj9Wy7
🔴 COMENZI (Glovo, Foodpanda)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0771 732 230

#DegustamCuDenis #Excelsior #Craiova

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239