Carrefour începe Black Friday 2021 pe 28 octombrie; Ce reduceri a pregătit?

0
987

Black Friday 2021 nu e doar asociat magazinelor de electronice şi electrocasnice, ci şi marilor supermarketuri şi hipermarketuri. Spre exemplu Carrefour demarează o serie de promoţii de Black Friday 2021 pe 28 octombrie, promiţând reduceri de până la 50% la mii de produse.

Retailerul francez Carrefour va organiza seria de discount-uri Black Friday în perioada 28 octombrie – 1 decembrie 2021. Reducerile sale de până la 50% vizează segmente ca electronice şi electrocasnice, îmbrăcăminte, produse alimentare sau de menaj. Mii de produse vor avea preţuri mai mici. Retailerul se axează pe oferta locală, iar pentru a evita problemele cauzate de criza containerelor şi a componentelor, Carrefour a apelat la achiziţii din timp pentru stocuri de mii de produse.

În această perioadă s-au scumpit în special telefoanele şi televizoarele din cauza crizelor menţionate mai sus, dar Carrefour a preîntâmpinat fenomneul cu stocuri realizate din timp. Carrefour are pregătite 5 săptămâni de reduceri, atât în mediu online, cât şi fizic. Comenzile vor fi livrate acasă prin Bringo, business integrat de Carrefour în ultimii ani.

În 2021 clienţii care cumpără din magazine electrocasnice mici şi mari vor primi comanda a doua zi. În plus, cei care comandă online vor primi produsele în decurs de 24-72 de ore sau chiar în 90 de minute pentru cumpărăturile prin Bringo. Un alt beneficiu este faptul că dacă sunteţi client cu card de credit Carrefour, veţi beneficia de dobândă zero la achiziţii.

Cine are aplicaţia de mobil Carrefour beneficiază de următoarele avantaje:

  • puncte primite la cumpărături devin vouchere de livrare gratuită
  • abonaţi-vă la push notifications şi newsletter şi prindeţi toate promoţiile
  • adăugaţi produsele la favorite

Ofertele devin live aici în 11 ore.