Degustăm ȘNIȚEL URIAȘ la Pléh Csárda în Budapesta, acolo unde l-a servit și Anthony Bourdain în 2015

0
2133

🍽 Având în vedere că suntem în luna decembrie și știu că mulți români iau drumul Ungariei pentru vacanța de iarnă vreau să vă arăt câteva locații numa bune pentru luat masa în Budapesta și Szeged, așa că să-i dăm drumul.

După lungi căutări și un dor nebun de un șnițel am aflat dintr-un clip de-al lui Anthony Bourdain că la Pléh Csárda (Budapesta) găsim unii din cei mai mari snițeli din Europa, dacă nu din lume, deci să trecem la degustat. Locația se află în nordul Budapestei și de cum ajungi te trezesți în anii 90, și realizezi instant că o să găsești mâncare pentru gurmanzi.

Am intrat în locație, una micuță, de genul take away ticsită până la refuz de șnițele și alte garnituri. Eu mi-am ales cel mai mare snițel pe care l-am avut, plus o porție de cartofi prăjiți, în total a costat 4900 de forinți (aprox 70 de lei).

Efectiv când am luat tava nu eram sigur dacă chiar țin de ea sau țin de șnițel la cât de mare era, la prima mea cântărire mizez că avea cam 2 kilograme. Gustul nu a fost cine știe ce, un simplu șnițel, dar crusta a fost exact așa cum trebuie iar cartofii mi-au plăcut pentru că erau făcuți chiar de ei. Mai multe o să vedeți în clip dar tot ce pot spune este că merită experiența aceasta măcar o dată-n viața, dar dacă ești gurmand și-ți place mâncarea multă o să revii anual, zic eu.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe dacă vă place munca noastră.

🟢 SITE: https://pleh-csarda.hu/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/badoggundel/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/explore/locations/106581744803978/pleh-csarda/
🟡 ADRESĂ: Budapest, Kolozsvár u. 48, 1155 Ungaria
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/97CFqbmat3cBYJHNA
☎ TELEFON: +36 30 335 0300

#Snitel #PlehCsarda #Budapesta

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239