Lăptăria cu Caimac aduce sticlele cu etichetă de sărbători pe rafturile magazinelor pentru al treilea an consecutiv

0
656
Lăptăria cu Caimac
Lăptăria cu Caimac aduce sticlele cu etichetă de sărbători pe rafturile magazinelor pentru al treilea an consecutiv

Lăptăria cu Caimac, producător de lactate de specialitate 100% naturale, anunță că începând de mâine vor sosi pe raft sticlele de lapte cu etichetă în ediție limitată. Sticlele se îmbracă festiv pentru cel de-al treilea an consecutiv în urma concursului de design. Anul acesta vor fi decorate cu ilustrația Claudiei Bălăsoiu – câștigătoarea Marelui Premiu de 1500 de euro. Totodată, prin intermediul Pink Post, oamenii vor primi cărți poștale cu imaginea uneia dintre cele patru ilustrații finaliste și mesajele celor dragi. Detalii avem mai jos.

Tema concursului din acest an a fost „Urări cu caimac„. Una dintre noutățile ediției a sosit tocmai din specificul temei. Astfel, cele patru lucrări finaliste au fost transformate în cărți poștale. Oricine poate transmite acum celor dragi „urări cu caimac”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceste cărți poștale vor fi expediate în perioada următoare oriunde în țară prin intermediul Pink Post, gratuit. În plus, ediția din acest an a a avut o secțiune dedicată copiilor până în 14 ani. Câștigătorul marelui premiu în valoare de 500 de euro în această categorie a fost Adrian Brănescu.

 

Mădălina Cocan, co-fondator Lăptăria cu Caimac, a declarat:

„Anul acesta, Moș Nicolae a pus cadoul nostru pe rafturi, astfel că începând de mâine, 7 decembrie, găsiți sticla îmbrăcată festiv în magazine. Și acesta e doar începutul. În câteva zile o să fie expediate către oameni și cele peste 4000 de cărți poștale, pe care fanii ilustrațiilor le-au trimis către cei dragi. Sunt urări de bine de la cei dragi și sperăm să aducă un strop de fericire pe chipurile tuturor, mai ales că vin sub formă de carte poștală, în cutia de scrisori. Mulțumim partenerilor Pink Post pentru că ne-au ajutat să aducem o bucurie în plus celor ce s-au implicat în concursul nostru”

Concursul „Urări cu caimac” a avut loc în perioada 5 octombrie – 2 noiembrie 2021. Au participat în cadrul acestuia pasionați de design, indiferent de vârstă sau experiență. Din cele peste 400 de lucrări primite au fost însă selectate doar 4 finaliste de către juriu. Fanii Lăptăriei au putut vota, de asemenea, creațiile preferate pe site-ul Pink Post. Cel de-al doilea premiu a fost ales prin tragere la sorți, pentru participanții care au cel mult 13 ani. 

Despre Lăptăria cu Caimac

Lăptăria cu Caimac are propria fermă, iar în fabrică se folosesc tehnologii de ultimă generație pentru a produce lactate de calitate, naturale, sigure și nutritive. Au fost investite peste 5 milioane de euro în aparatură, iar fabrica are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone pe zi. Tehnicile de procesare modernă permit pasteurizarea laptelui la o temperatură mai joasă, iar gustul și o parte cât mai mare de substanțe nutritive sunt păstrate în acest mod. Aveți mai multe informații despre Lăptăria cu Caimac și pe site-ul producătorului, aici!