Descoperă farmecul Dragobetelui la Tulcea: Festivalul de Dragobete, 22-25 februarie 2024

0
361

În perioada 22-25 februarie 2024, Piața Civică din Tulcea devine scena unei sărbători autentice românești, Festivalul de Dragobete. Acest eveniment celebrează dragostea și tradiția, invitându-vă să descoperiți cum „dragostea trece prin stomac” prin intermediul unui târg de produse tradiționale și zone de food trucks.

Programul evenimentului

  • Vineri, 23 februarie: Deschiderea oficială, Târg de Produse Tradiționale, zona Food Trucks, muzică ambientală, concurs de poezie și declarații de dragoste, program DJ.
  • Sâmbătă, 24 februarie: Activități cu Dragobet și Dragobeta, „Căsătorie de probă”, horă de Dragobete, concurs de costume tradiționale, spectacole de dans și recital Emilia Ghinescu.
  • Duminică, 25 februarie: Spectacol multietnic, Caffe Concert, recital Trupa Machidonia cu Stelian Arău & Costa Dăileanu.

Invităm toți iubitorii de tradiții și bunătăți românești să se alăture acestei sărbători a iubirii. Este o oportunitate perfectă pentru a experimenta cultura și gastronomia locală, într-un cadru festiv plin de voie bună.