Descoperirea farmecului orașului Trieste și prepararea unei carbonare autentice italiene

0
368

Carbonara: prima zi în Italia – pe ce am dat 39 de euro

Bun venit la Degustăm cu Denis! Astăzi vă invit să descoperim împreună farmecul orașului Trieste, o bijuterie ascunsă în nord-estul Italiei. Sosit devreme dimineața, am avut privilegiul de a explora pe îndelete străzile sale pline de istorie și arhitectură impresionantă înainte de a ne îndrepta spre studio pentru check-in.

Explorarea orașului Trieste

Trieste emană o atmosferă boemă și eleganță cu clădirile sale vechi și străduțele înguste. Priveliștea către Marea Adriatică adaugă o notă de romantism, iar cafenelele pitorești te îmbie să te oprești pentru o cafea autentică italiană. În timpul plimbării noastre, am fost captivați de istoria bogată și diversitatea culturală a acestui oraș fermecător.

Prepararea unei carbonare autentice

Spre seară, am decis să experimentăm bucuriile bucătăriei italiene autentice, alegând să pregătim o delicioasă carbonara. Am pornit în căutarea ingredientelor perfecte, pornind de la spaghete proaspete, guanciale (o variantă de slănină italiană), ouă proaspete, parmigiano reggiano autentic, până la sare și piper.

În bucătărie, am început prin a fierbe spaghetele proaspete până au devenit al dente, păstrându-le astfel autenticitatea și textura perfectă. Între timp, am rumenit guancialele într-o tigaie până au devenit crocante și pline de savoare. Am amestecat ouăle cu parmigiano reggiano într-un castron, pregătind astfel sosul cremos pentru carbonara.

Momentul magic a survenit când am combinat toate aceste ingrediente, adăugând sarea și piperul după gust. Rezultatul a fost o carbonara autentic italiană, bogată în arome și plină de savoare. Vă invit să urmăriți întregul proces în videoclipul de astăzi și să vă inspirați pentru a recrea această experiență culinară la voi acasă.

Conectați-vă cu noi

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în călătoria mea prin Trieste și în aventura noastră în bucătăria italiană. Nu uitați să apăsați butonul de like, să vă abonați pentru mai multe conținuturi captivante și să lăsați un comentariu cu părerile voastre. Buon appetito!

Abonați-vă la canalul YouTube Degustăm cu Denis și nu uitați să apăsați clopoțelul pentru notificări, pentru a nu pierde niciun videoclip nou și a împărtăși conținutul cu prietenii.

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:

  • Instagram: @degustam_ro
  • Telefon: +40.722.640.239