Dubai Food Festival 2021 debutează pe 25 februarie, cu chefi celebri, experienţe culinare de top

0
706

Unul dintre puţinele evenimente culinare internaţionale care încă se ţin în 2021 este Dubai Food Festival 2021. Are loc între 25 februarie şi 13 martie 2021 şi este destinaţia numărul 1 pentru gurmanzi şi împătimiţii după gastronomie. Vor fi incluse evenimente, masterclass-uri şi experienţe pline de rafinament la cele mai elegante restaurante din Dubai.

Dubai Food Festival ajunge la ediţia a opta şi ţine 17 zile. Are evenimente împărţite în tot oraşul şi sărbătoreşte diversitatea culinară în 2021. Nu e totul exclusivist şi fine dining, pentru că sunt şi mici tonete cu mâncare şi segmente „value for money” pentru bugete reduse. Seria de evenimente include Dubai Restaurant Week, care va aduce meniuri exclusive la peste 30 de restaurante de vârf. Foodie Experiences vor oferi experienţe pentru împătimiţii gastronomiei: Chef’s Tables, Masterclasses şi colaborări între chefi.

Veţi putea lua masa la Etisalat Beach Canteen, unde vor avea loc prezentări de preparate locale şi de la mari branduri din Dubai. Peste 200 de naţionalităţi se regăsesc în acest oraş, aşa că diversitatea preparatelor e cheia. Veţi putea degusta chiftele de miel cu curry, musaca deconstruită şi servită vegetarian, plus gătită prin bucătăria moleculară, preparate vegane şi bio, tarta Manakish cu chili şi brânză, Pui Cajun la tigaie cu porumb şi salată proaspătă, Chicken Kontosouvli şi sute de varietăţi de taco-uri, inclusiv unele din cartofi mov. Toate se pot livra cu serviciile locale de delivery pentru cei ce nu ajung la evenimente.

Există şi premii Time Out Dubai Restaurant Awards, iar nominalizaţii pot fi văzuţi aici.

Detalii despre eveniment sunt aici.