Ferrero îţi recomandă să îţi decorezi casa de Crăciun folosind idei originale

0
842

Ferrero, companie cunoscută pentru dulciurile pe care ni le facem cadou de-a lungul anului, dar mai ales de Crăciun ne face acum recomandări cu privire la împodobit casa de Crăciun. Spiritul sărbătorilor de iarnă este aici şi putem improviza decoraţiuni şi ornamente pentru pereţi, ferestre, dar şi pentru cină festivă. Aveţi ponturi mai jos.

Sărbătorile din 2020 vor fi puţin diferite, asta e sigur, dar spiritul Crăciunului nu trebuie să dispară. Cu ajutorul imaginaţiei obiecte casnice simple şi obiectele de zi cu zi pot deveni decoraţiuni elegante de Crăciun. Ferrero a lansat şi o broşură destinată în exclusivitate ornamentelor festive, în care oferă sfaturi pentru realizarea decoraţiunilor pentru masa de sărbătoare. Acestea sunt gândite special pentru a putea fi puse în practică acasă, folosind obiecte neconvenţionale.

E vorba despre scobitori, tigăi, sticle vechi chiar sau forme de copt şi pungi de hârtie. Pungile de hârtie pentru ambalarea cadourilor spre exemplu apar în broşura Ferro cu sugestia de a le transforma în ambalaje elegante accesorizate cu o bandă aurie. Aceasta poate închide pungă de hârtie uitată prin setare. La final ambalajul rezultat este înfăşurat într-o panglică de aceeaşi culoare, iar cadoul ales pentru cei dragi va fi pregătit în mod inspirat.

Formele pentru fursecuri precum o formă de brăduţ pot fi împodobite cu o panglică roşie şi o pralină pe post de trunchi de copac, pentru o primire călduroasă a mesenilor.

Puteţi crea şi o coroniţă pufoasă de pus la geam folosind resturile de fire de lână şi lipind câteva plante uscate de un inel de metal. Acestea se vor suprapune, iar partea de jos va rămâne liberă pentru pampoane. Puteţi confecţiona pampoanele conform instrucţiunilor oferite în broşura Ferrero şi să le legaţi apoi pe inelul de metal cu capetele lungi de lână. Globurile se pot lega cu o panglică roşie şi înnoda în partea de sus a coroniţei.

Alte recomandări aveţi tot de la Ferrero chiar aici, pe www.decoratiuni-magice.ro.