Am încercat noul Bacon Cheddar King de la Burger King şi… nu e ca în reclame

1
3226

Scriam ieri despre proaspăt lansatul sandviş Bacon Cheddar King de la Burger King şi cum am văzut de abia seara oferta, am apucat să comand azi. Zis şi făcut, prin Bolt Food, doar că nu mai era în stoc la Mega Mall. A trebuit să aleg un alt restaurant, aflat destul de departe de mine, la Piaţa Sudului în Bucureşti. Cum a fost noul preparat aflaţi mai jos din poze şi text.

OK, am zis să înfig dinţii în ceva mai solid decât un wrap/ lipie, aşa că am ales noul Bacon Cheddar King de la Burger King. E prima oară când comand de la Piaţa Sudului şi a durat cam 50 de minute să ajungă mâncarea. 29.9 lei a fost preţul, iar de aceşti bani am primit o porţie să zicem medie de cartofi (bunicei), un Pepsi la 330 ml şi sandvişul în cauză. Am luat şi un sos Honey Mustard pentru că este excepţional la Burger King. Primul lucru remarcat e că avem o chiflă altfel decât la Whopper, ceva mai dulce şi acoperită cu mălai, cum e fundul blatului de la Jerry’s Pizza.

Nu sunt mare fan şi preferam susanul, dar pot trăi cu asta. Problemă reală e că sandvişul era cam pleoştit şi nu aşa mândru, vertical şi înalt ca în poster. Din păcate nu ieşea o „mustaţă” de bacon crocant, aşa cum aş fi sperat, ci doar un firişor de cheddar. Aş vrea să spun şi că nu am deloc încredere în cheddar-ul de pe piaţa românească şi deseori e brânză banală vopsită cu caroten. Odată deschis sandvişul am fost dezamăgit că nu aveam decât vagi firişoare de bacon, sau ceva înrudit cu baconul care se lichefiase.

Cheddarul era şi el complet topit şi era departe de a învălui sandvişul, precum în poster. Două roşii, una mai sleită acopereau carnea şi o felie ceva mai competentă de cheddar se află sub a doua chiftea de carne. Carnea a fost ca de obicei excelentă şi chifla la fel, dar nu sunt mulţumit de cât de fleşcăit era sandvişul şi de LIPSA celor două ingrediente din nume: Cheddar şi Bacon. Văd asta ca pe un incident izolat şi îl asociez mai mult cu Burger King Piaţa Sudului, pentru că la Mega Mall am comandat de multe ori şi nu am avut probleme.

E important ca BK să şi livreze ce promite în imaginile sale, chit că sunt „cu rol de prezentare”. Văd şi în comentariile de pe pagina BK la poza promoţională că mai sunt şi alţi nemulţumiţi. Aşteptam baconul mult şi crispy!