Festivalul Gustului Românesc a debutat la Shopping City Timişoara, sub bagheta lui Chef Scărlătescu

0
1642

După evenimente Street Food cu preparate internaţionale revenim la bucătăria naţională prin Festivalul Gustului Românesc. Acesta are loc la Shopping City Timişoara şi a debutat astăzi, pe 28 iunie, urmând să dureze până pe 1 iulie inclusiv.

Timp de 4 zile chef Cătălin Scărlătescu va aduce în prim plan aromele tradiţional româneşti, în parcarea centrului comercial timişorean. Fiecare zonă a ţării va fi abordată, de la plăcintele moldoveneşti la mâncarea la ceaun din Banat, sau borşul pescăresc din Dobrogea. Împreună cu acest eveniment reapare şi Parcul de Distracţii de la Festivalul Berii, care a revenit la Shopping City Timişoara.

Acel parc de distracţii include ciocane, umbreluţe, maşinuţe şi alte surse de divertisment. În această perioadă veţi putea vedea şi meciurile de la Campionatul Mondial la Shopping City Timişoara, pe un ecran generos în zona Food Court. Iubitorii de muzică vor putea asculta pe 30 iunie un concert cu artiştii Leon, Atapy, Luca M şi Olivian Nour.

Revenind la Chef Scărlătescu, e cunoscută pasiunea sa pentru scoici şi fructe de mare, deci aşteptaţi-vă la multe reţete din zona Tulcea, Constanţa, Galaţi. Nu o să lipsească nici Varza a la Cluj, dar şi tradiţionalii mici, plus sarmale, fripturi, ceafa de porc, ciorbele şi frigăruile.