KFC va deschide un restaurant la Satu Mare, posibil în noul Mall

0
2433

KFC îşi continuă extinderea în România şi după ce a ajuns la 72 de unităţi pe plan local, va intra şi pe piaţa din Satu Mare. În acea localitate se construieşte mall-ul Prima Shops, iar recent au apărut şi anunţuri de angajare la KFC pe eJobs.

Restaurantul şi mallul ar trebui să se afle pe Drumul Careiului, aproape de supermarketul Praktiker. Noua locaţie KFC ar urma să aibă peste 300 de metri pătraţi şi va fi un restaurant de tip DriveThru. Va avea o terasă exterioară, 20 de locuri de parcare şi zeci de locuri la interior. Construcţia noului mall începe la final de 2018, iar acesta nu va fi un mall uriaş ca în marile oraşe din ţară.

Va fi mai degrabă un „strip mall”, deci gândiţi-vă mai degrabă la Iris Auchan sau Galeriile Titan decât la Park Lake. În spatele conceptului se află investitorii din Sibiu Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner, care au testat această idee în Austria şi Germania deja. Cât despre listarea de pe eJobs, acolo apar 10 locuri pentru postul de manager de tură.

KFC România a avut un ultim an excelent, câştigând premiul „Francizatul Anului”, deschizând locaţii Drive Thru multiple şi chiar activând la nivel de Sphera Group în Italia, cu locaţii noi.