Festivalul Gustului Românesc debutează în Capitală, cu Chef Scărlătescu invitat special

0
1627

Încă un festival culinar marchează acest weekend prelungit, unul cu amfitrion special: Chef Cătălin Scărlătescu. E vorba despre Festivalul Gustului Românesc, are are loc în Capitală, la Mega Mall, între 31 mai şi 3 iunie. Avem detalii mai jos.

Chef Cătălin mai organizase un eveniment de gen şi la Constanţa în ultima lună, unde scoicile sale au fost la mare căutare. Juratul de la „Chefi la Cuţite” povesteşte că ideea acestui festival a apărut din dorinţa de a bucura publicul de savoarea autentic românească. Cheful se declară fascinat de ţara noastră şi de tradiţiile noastre culinare. Experienţa culinară neaoşă va fi în prim plan în cadrul evenimentului organizat la Mega Mall.

Se pare că proiectul include de fapt multiple evenimente, iar „Festivalul Gustului Românesc” va fi organizat în 10 localităţi din ţară. Ar trebui să devină mai complex, vizitat şi mai iubit odată cu trecerea timpului. Festivalul Scoicilor e dat ca exemplu de evoluţie într-un interviu acordat Antena 1. Următoarea ediţie din Festivalul Gustului Românesc are loc la Brăila, între 7 şi 10 iunie, apoi se mută în alte zone ale ţării.

Revenind la festivalul de la Mega Mall, acesta îi are ca invitaţi muzicali pe Joy Band, Mihai Mărgineanu, Lidia Buble, Vanotek şi Lori. Totul se desfăşoară pe Terasa 2B de la Mega Mall, iar chef Cătălin poate fi văzut în acţiune gătind preparate autentice. Comunitatea turco-română e invitat special, iar cei care trec pe la mall sunt aşteptaţi cu frigărui, berbec la proţap, orez, cartofi prăjiţi, plăcinte neaoşe şi evident preparate din peşte.

Sursa foto